MINISTAR MALI O PROJEKTU JADAR Mi ozbiljno pristupamo analizi ovog projekta, za nas je zdravlje ljudi najvažnije 08:05 Vesti 42
"POVEĆANJE PENZIJA BIĆE DVOCIFRENO" Siniša Mali se obratio građanima i saopštio lepe vesti 17:56 >> 18:19 BIZ 2
SRBIJA BELEŽI EKONOMSKI RAST OD 4,5% U PRVOJ POLOVINI 2024 Oglasio se Siniša Mali sa najnovijim brojkama 14:47 BIZ 0
"IDEMO NA PROSEČNU ZARADU OD 1.400 EVRA!" Siniša Mali o aktuelnim temama u Jutarnjem programu 10:20 >> 10:59 BIZ 35
MINISTAR MALI ISTAKAO VAŽNO PITANJE "Zašto bismo tu, možda istorijsku šansu za Srbiju, propustili?" 19:32 BIZ 11
MINISTAR MALI "Hoću da pitam sve građane Srbije, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima" 19:15 Vesti 28
PROSEČNA PLATA PREMAŠILA 100.000 DINARA Ministar Mali najavio lepe vesti, evo šta se sve očekuje 19:09 BIZ 0
SRBIJA NEĆE ODUSTATI OD POLITIKE PODIZANJA PLATA I PENZIJA Mali: Radimo sve kako bi građani živeli bolje! 18:30 Vesti 15
CRNO NA BELO, DIJAGRAM POKAZUJE SKOK! Prosečna neto zarada u Srbiji prešla 100.000, oglasio se ministar finansija! 14:20 BIZ 1
"VEROVATNO SAM JEDAN OD RETKIH KOJI JE TO USPEO" Siniša Mali pokopao Đilasa: Stigne meni uplata od 83.703 dinara od Dragana 16:48 Vesti 44
"SRBIJA JE JEDNA OD 5 NAJBRŽE RASTUĆIH EKONOMIJA" Mali: Finansije su nam stabilne, na računu 740 milijardi dinara 15:36 Vesti 0
"STVORILO BI 20.000 NOVIH RADNIH MESTA I DALO IZMEĐU 10 I 12 MILIJARDI EVRA GODIŠNJE" Ministar Mali o razvijanju održivog lanca vrednosti 10:52 BIZ 17
"BAR POŠTUJTE GRAĐANE SRBIJE..." Ministar Mali održao lekciju Helezu, pa izneo jasne činjenice o plati i penziji 22:36 BIZ 21
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
KINA I SAD PRED ISTORIJSKIM DOGOVOROM! Trgovinski rat konačno okončan, evo kada će biti saopšteni svi detalji 21:23 BIZ 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 12. MAJ Rakovi će biti emotivno osetljivi, kod Devica sve u najboljem redu 19:29