NEMA MESTA, JEDNO DETE UVEK MORA DA SEDI NA STOLICI SA STRANE Mirka Vasiljević otkrila detalje iz doma: Jaoj mama, drugari su nam rekli... 18:36 Vip 0
PLATIO JOJ SILIKONE, VENČALI SE NA IBICI, A ONDA SVE PUKLO Našem voditelju se nije ostvarila najveća želja, izgovorio ove bolne reči 15:45 Vip 0
DA NIJE BILO TOGA, ODAVNO BISMO SE RAZVELI Muž i žena isprobali kontroverznu tehniku u krevetu koja im je spasila brak 13:20 Razonoda 0
GLUMAC MORAO DA PRODA IMOVINU ZBOG FINANSIJA Otkrio sve javno, priznao u kakvoj situaciji se našao 07:00 Vip 0
SREĆNO UDATA ZA SVEKRA Brak sa bivšim mužem se raspao, pa je utehu našla u njegovom ocu (FOTO) 13:00 Razonoda 0
MELINA NIJE TRAŽILA HARISU NIŠTA OD IMOVINE? Pojavile se nove informacije nakon razvoda poznatog para, a ovo je razlog te odluke 11:04 Vip 0
"HRVATSKA SPONZORUŠA SE UDALA ZA BOGATOG SRBINA": Pevačica trpi užasnu torturu i uvrede nakon udaje, sramota! 14:34 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM: Mislila sam da nije moguće da zatrudnim, okolina nam često upućuje... 19:00 Vip 0
ONA SE VRATILA U SVOJ STAN, A ŠUŠKA SE... Pojavile se nove šokantne informacije o razvodu Harisa i Meline, muzičari progovorili! 14:42 Vip 1
U ŽIVOTU ME JE KOŠTALO ŠTO SAM MEKUŠAC Haris Džinović bez zadrške priznao kakav je kao porodični čovek 09:37 Vip 0
VEČERALA SAM TARTUFE, MUŽ MI JE DONEO DIJAMANTE Srpkinja izazvala buru na mrežama zato što se DOBRO UDALA (VIDEO) 11:15 Razonoda 0
NISU ME HTELE ONE KOJE SAM VOLEO Haris Džinović je bio u braku sa Melinom 22 godine, a ovako je pričao o svom ljubavnom životu 22:36 Vip 0
VELIKA NEPRIJATNOSTI! Emina Jahović konačno razvezala jezik i otkrila kako je bila prihvaćena u porodici bivšeg muža 18:14 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ ZA ALO! U JEKU RAZVODA Pevač prekinuo ćutnju i otkrio gde se trenutno nalazi, poručio samo jedno 15:42 Vip 0
U BRAKU SAM BIO ŠVALER, PREKO LETA TO RADIM Janjuš priznao da je varao Enu i van kamera: Razmišljam samo o intimnim odnosima 19:39 Vip 0
REGION BRUJAO O AFERI OŽENJENOG FOLKERA: Žena ga izbacila iz kuće zbog 30 godina mlađe devojke 18:38 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35