"TAŠTA MI JE REKLA DA JE NJENA ĆERKA SUVIŠE DOBRA ZA MENE" Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu 16:20
GLUMICA SE RAZVELA TAJNO NAKON 22 GODINE BRAKA! Potez njenog bivšeg sve je zabezeknuo, progovorila o teškoj borbi 09:45 Vip 0
ŠOK! RAZVODI SE NIKOLA PEKOVIĆ? Napustio suprugu, već ima drugu ženu, otkriveni svi detalji 09:53 Vip 0
SVE SAM RADILA SA UROŠEM, A MI SMO ZAVRŠILI NAŠ BEDAN ŽIVOT! Brutalna svađa Jelene i Ivana, haos ne prestaje: "Slobodan si čovek!" 19:50 Vip 0
POŠTOVAĆU NJEGOVU ODLUKU! Verica Rakočević progovorila o razvodu od tri decenije mlađeg supruga 13:35 Vip 0
ACA ILIĆ ISKRENO O RAZVODU OD BILJANE JEVTIĆ Važili su za najskladniji par, pevač sada šokirao izjavom o drugim ženama! 11:30 Vip 0
NJIHOVA PRIČA SVIMA DA BUDE PRIMER! Radi i Radiši ljubav cveta, proslavili ZLATNU svadbu! (FOTO) 17:13 Vesti 0
NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA MEDICINSKOM SESTROM: Ne znam kako se to desilo, ništa nije slutilo na prevaru! 09:55 Vip 0
VODITELJ OBMANJIVAO ŽENU 10 GODINA? Nakon razvoda otkriveni šok detalji: On nije čovek za brak! 09:25 Vip 0
NIJE PRONAŠLA SREĆU U BRAKU, PA URADILA OVO Iako muškarci LUDE za njom, ona se udala SAMA ZA SEBE (FOTO) 13:00 Razonoda 0
"ŽIVELI SMO ŽIVOT, NE ŽELIMO VIŠE BOL" Nakon pola veka braka, bračni par se odlučio za EUTANAZIJU, sin ih molio da to ne rade, ali UZALUD 09:00 Razonoda 0
BILA SAM HISTERIČNA, KUKALA SAM ZA NJIM Katarina Grujić progovorila o braku sa Gobeljićem: Kod nas sve puca od strasti 22:22 Vip 1
BILI PRED RAZVODOM, PA ISPROBALI OVAJ RITUAL Zbog stvari koju su počeli da rade SVAKO JUTRO su uspeli da spasu BRAK 17:00 Razonoda 0
POSLE IZGUBLJENE UTAKMICE PO TRI NOĆI NE SPAVA, JA GA TEŠIM Piksijeva žena otkrila detalje braka: Ne viđam se ni sa kim kada je kod kuće 08:40 Vip 0
PEVAČ (78) ZAVEO DEVOJKU, A ONA NI ŠKOLU NIJE ZAVRŠILA Krili su vezu od svih, zbog velike razlike u godinama naišli na osudu! 09:25 Vip 0
"NEMAM MIRA U ŽIVOTU" Karleuša se javno požalila nakon situacije sa Duškom, u jeku razvoda poručila samo jedno! 08:32 Vip 1
JA DRAMIM, A ON ĆUTI Katarina Grujić žestoko o braku sa Markom Gobeljićem: Neka ga leči neko drugi 21:55 Vip 0
ZASPAO SAM NA BRODU I HITNO BIO HOSPITALIZOVAN Sale Tropiko otkrio sve o bolesti i zašto neće opet da se ženi 17:35 Vip 0
BEN AFLEK KONAČNO PROGOVORIO O SVEMU JAVNO! Priznao kako mu je u braku sa Dženifer: "Ne mogu da podnesem, ovo je neizdrživo!" 16:01 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
NIKADA NA PRAZAN STOMAK Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu 17:32