EVO KAKO ĆE KARLEUŠA I DUŠKO PODELITI IMOVINU Razvode se nakon 15 godina, a u braku su stekli milione! 09:42 Vip 0
KAKVA TRANSFORMACIJA! Zbog izgleda iz PROŠLOSTI su svi u ŠOKU, devojke koje su danas u BRAKU otkrile veliku TAJNU (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
OVO MORATE ZNATI PRE NEGO ŠTO STANETE NA LUDI KAMEN Ako na ova tri pitanja odgovorite NEGATIVNO, još uvek NISTE SPREMNI za brak 16:20 Razonoda 0
OTKRIVENO ŠTA JE DRAGANA DOŽIVLJAVALA OD TONIJA Konačno isplivala prava istina, ona sve potvrdila: Kad bih vam pokazala neke stvari... 13:25 Vip 0
BRAK KEJT MIDLTON I VILIJAMA SE RASPADA? Ceo svet priča o situaciji koja se desila na balkonu palate, sada je sve jasno! 19:18 Vip 0
ŠPANAC DOŠAO U SRBIJU ZBOG POSLA, PA SE OŽENIO KRUŠEVLJANKOM Evo šta mu je najveći šok u Srbiji! 18:20 Razonoda 0
MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Poznata glumica otkrila jezive detalje nasilja u braku: Nisam pobegla posle prvog šamara 14:01 Vip 0
MUŠKARAC OŽENIO 44 GODINE MLAĐU KOLEGINICU Za ćerke misle da im je to deda, a ne otac! 15:00 Razonoda 0
OVO JE SVE REZULTAT TOGA KAKAV JE PREMA MENI GODINAMA Melina iskreno o Harisu Džinoviću, za ove detalje javnost nije znala! 11:00 Vip 0
DETALJI RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA Nagađalo se šta je pravi razlog, konačno se saznalo zbog čega su stavili tačku na brak 07:00 Vip 0
ZBOG FEJSA ZARATILA SA SUPRUGOM NA KRV I NOŽ Ali najgore tek sledi, šokirala se kada je saznala šta zapravo krije! 17:00 Razonoda 0
NUDILI SU MI 60.000 EVRA DA RASTURIM BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA Srpska manekenka otkrila detalje šok ponude koju je dobila 06:30 Vip 1
SUTRA BI SE UDALE Žene rođene u ova 4 znaka jedva čekaju svoje venčanje, neverovatno su posvećene 21:30
SPASLA BRAK TAKO ŠTO JE PRONAŠLA SVOJU KOPIJU Muž i ona dele krevet sa njenom DVOJNICOM i nikad nisu bili SREĆNIJI (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
TANJA SAVIĆ BILA U VEZI SA OŽENJENIM PEVAČEM Njegova žena saznala za aferu, izbio potpuni haos: Pretila mi je razvodom 13:00 Vip 0
PEVAČ (70) OŽENIO 22 GODINE MLAĐU Zaprosio je pred 500 ljudi kada je bila jedva punoletna, njena braća htela da ga prebiju 07:40 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35