KOMPLIMENTI PLJUŠTE Šeron Stoun objavila fotografiju sa majkom, sad se vidi na koga je lepa i mladolika 16:52
DEKA IZ BOSNE TRAŽI DEVOJKU On ima 90 godina, želi da se zabavlja, ali žena mora da ispuni ova 2 uslova! 11:50
"OBOŽAVALA SAM MUŠKARCE" Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete 19:37
BAKA MARIJA JE NAJSTARIJA NA SVETU Zdrava je kao dren i kaže da je doživela 116 godina zbog ova 2 razloga 12:42
SAVETI STOGODIŠNJAKA Ljudi sa najdužim životnim vekom ne preskaču doručak i svako jutro rade ovo 08:00
NAJZDRAVIJI NAROD NA SVETU Žive 100 godina, ne jedu namirnicu bez koje Srbi ne mogu, ali cele godine konzumiraju jedno voće 08:10
SUPER BAKA MLATI PARE Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi! 12:06
PROSLAVILA 102. ROĐENDAN I OTKRILA TAJNE ZA DUG ŽIVOT Ovo radi svakog jutra, a većina Srba to preskače! 09:55
SVI DUGOVEČNI STANOVNICI "PLAVE ZONE" RADE OVE 3 STVARI Ne idu u teretanu, tope kilograme na zabavniji način 14:32
Slobodanka Ćorić Najstarija tinejdžerka na svetu: Modna ikona napunila 103 godine i zna šta sigurno može da vas podmladi 16:02
Slobodanka Ćorić PROSLAVILA VEK ŽIVOTA Baka Vuka ne zna šta je ljutnja i bes, a ovo je njena tajna 09:46 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. LEKARI DALI ZANIMLJIVU PROCENU Evo koliko bi kralj Čarls (74) mogao dugo da poživi 08:00 Žena 0
alo.rs NI ISHRANA, NI FIZIČKA AKTIVNOST Naučnici otkrili tri ključe stvari koji utiču na dugovečnost 16:45 Žena 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0