NajŽena.rs ČUDESAN PRIRODNI SOK POMAŽE KOD GRČEVA I TOPI KILOGRAME: Za 5 dana izbacite 3 litra viška vode iz tela 15:43
NajŽena.rs IZGUBITE DO 30 KILOGRAMA ZA POLA GODINE BEZ GLADOVANJA: Ova dijeta je toliko efektna da se žene najradije odlučuju za nju! 09:01
NajŽena.rs ZA 13 DANA MANJE DO 20 KILOGRAMA: Srpkinje su probale dansku dijetu, kažu da je najbolja i da se mršavi i kad se završi sa režimom 08:16
NajŽena.rs VOJNIČKA DIJETA ČINI ČUDA: Skida preko 5 kilograma, veoma je efikasna i brza uz ovaj jelovnik po danima 09:01
24sedam/Alo/A.M. BILA SAM AGRESIVNA, POTRAŽILA SAM POMOĆ PSIHOLOGA! Bojana Stamenov otkrila šta ju je nateralo da smrša: Oslabio mi je vid! 16:21 Vip 0
Alo/J.M. BOJANA STAMENOV NE ODUSTAJE! Pevačica je sve mršavija, a na društvenoj mreži se pohvalila kako joj ide održavanje kilaže koju trenutno ima! 22:30 Vip 1
Alo/A.M. VODITELJKA PITALA PEVAČICU ZA KILOGRAME! Bojana Stamenov je otresla sa ramena i dala hit odgovor! 13:33 Vip 1
Alo/D.S. BOJANA STAMENOV IZGUBILA 45 KILOGRAMA! Pevačica se prepolovila, evo kako sada izgleda! 18:00 Vip 1
Alo.rs/V.Đ. BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA, LJUBAVNIK JOJ JE PUCAO U GLAVU, A NJENA ĆERKA JE ZBOG TOGA PROŽIVELA PAKAO! Evo kako danas izgleda Maša, naslednica Milje Vujanović (FOTO) 15:00 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0