Blic/Alo/A.J. KOMŠILUK PROGOVORIO O OPORAVKU VESNE ZMIJANAC Otkrili da li su videli pevačicu, a samo njemu je dozvolila da je posećuje! 18:20 Vip 0
Alo/N.D. ŠOKIRALA FANOVE Uki Ku objavila fotografije iz bolničkog kreveta, za novi nos je iskeširala 7.000 evra, a sada je progovorila o operaciji grudi: Imam ožilke! 11:00 >> 11:01 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU" Muharem Serbezovski planira da napusti pevanje, pa otkrio šta mu je Sinan rekao pred smrt, naježićete se od ovih reči! 19:10 Vip 1
Alo/N.D "KONCI ĆE MI PUĆI" Darko Lazić se oglasio iz bolnice, prolazi kroz agoniju nakon operacije zatezanja kože, doživeo je još jednu nezgodu! 07:35 Vip 0
Alo/V.Đorđević IZBEGAO SMRT ZA DLAKU Darko Lazić se ne smiruje, a ovo što je sada uradio razbesnelo je sve! 09:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. SA SAMO DEVET GODINA OSTALA JE BEZ MAJKE Krstinja otvorila dušu i otkrila koliki bol nosi u sebi 13:00 Vip 0
Alo/E.B. SORAJA VUČELIĆ PRE SVIH OPERACIJA Od ružnog pačeta do labuda, ni rođena majka je ne bi prepoznala, promenila lični opis!, šok fotke! (FOTO) 22:48 Vip 0
alo.rs OTIŠLA NA PODIZANJE ZADNJICE, PA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU "Osetila sam se tako posramljeno" 15:02 Žena 0
Alo/V.Đ. IVO, ODLEPI SI*E! Grgurićeva stavila nove implante, fanovi joj poručili da se unakazila 08:00 Vip 0
Alo/A.J. OTKRIVENA JOJ CISTA NA MOZGU Bivša zadrugarka morala na hitnu operaciju, pa sada priznala: Leva strana lica je mogla da mi bude paralisana! 14:25 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/A.J. "NE OSEĆAM NOGE" Bivša zadrugarka hitno operisana, a sada se oglasila i otkrila šta su joj odstranili 10:18 Vip 0
Alo/A.J. VODITELJ ZA DLAKU IZBEGAO SMRT Nakon što mu je ugrađen bajpas, Peja otkrio kroz kakav pakao je prošao, pa priznao ko je sve vreme bio uz njega 07:25 Vip 0
Alo.rs GUDELJ USPEŠNO OPERISAN Sjajne vesti iz Španije, poznato u kakvom je stanju srpski fudbaler 18:00 Sport 0
Slobodenpecat/Alo/E.B. LOŠE VESTI U VEZI BOKIJA 13 Lekari mu se bore za život, rizična operacija ledi krv u žilama, nije se probudio nakon nje! 09:47 Vip 0
Alo/E.B. BOKIJA 13 UPRAVO OPERIŠU Intervencija rizična po život, epilog neizvestan i opasan! 11:18 Vip 0
Story/Alo/A.J. SRPSKA VODITELJKA OBJAVILA OPERACIJU TUMORA DOJKE Suočila se sa ozbiljnom bolešću, pa odlučila da sa svima nesebično podeli ovaj zdravstveni problem 16:35 Vip 0
Informer/Alo/D.D.R. HITNO OPERISANA GOGA SEKULIĆ! Pevačica je trpela strašne bolove, doktori su odmah reagovali, a evo o čemu je reč! 13:23 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0