DOŠLO JE DO KOMPLIKACIJA, LEKARI DAJU SVE OD SEBE Otkriveni novi detalji o stanju Milića Vukašinovića: Odustali su od operacije 16:10 Vip 0
PRETI OPASNOST, POSTOJI RIZIK DA MI ODSEKU NOGU Miliću Vukašinoviću se zakomplikovalo stanje: Nije za operaciju 10:20 Vip 0
JANJUŠ HITNO NAPUSTIO EMISIJU! Skandal u studiju, potpuno se slomio: Brat mi je operisan, izgubljen sam 09:00 Vip 0
KAPA DOLE, HEROJI! U Srbiji uspešno obavljena prva baj-pas operacija na kucajućem srcu! 15:53 Vesti 0
PEVAČICU ČEKA HITNA OPERACIJA Otkriveno o čemu je reč: "Mnogo sam ćutala i gutala, to se odrazilo na moje zdravlje" 18:10 Vip 0
MUŠKARAC SE ŽALIO NA BOLOVE U STOMAKU I MUČNINU Kad su videli na snimku šta je progutao, lekari zanemeli od šoka! 17:40 Razonoda 0
OPERISANO MI JE SRCE, A SADA... Otkriveno u kakvom stanju se nalazi Uroš Stanić nakon što je završio u Urgentnom 17:30 Vip 0
OVAJ PODATAK ĆE VAS ŠOKIRATI! Evo koliko zapravo Miljana Kulić ima godina, javnost zatečena 06:00 Vip 0
TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU! Katarina otkrila istinu, a jedan detalj uznemirio javnost 13:10 Vip 0
MILJANI OTKAZANA OPERACIJA ZBOG RIZIKA! Kulićeva završila u bolnici pa otkrila sa čim se suočava 09:15 Vip 0
IMAM TUMOR KOJI NE MOŽE DA SE OPERIŠE Poznata glumica objavila tužne vesti: Ostalo mi je još ovoliko života 14:07 Vip 0
AU, DA LI JE OVO ISTA OSOBA? Plastični hirurg promenio ženi lični opis, ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO) 10:00 Razonoda 0
MILJANA KULIĆ MORA NA HITNU OPERACIJU Oglasila se i otkrila sve detalje, evo šta se desilo 20:15 Vip 0
OPERACIJA CECE RAŽNATOVIĆ TRAJALA OSAM SATI Pevačica imala ogroman problem sa kičmom, otkriveni svi detalji 07:00 Vip 0
ŠOK! OPERISAN UROŠ STANIĆ Lice mu u krvavim zavojima, javnost uznemirena, u sve umešana Aneli Ahmić 14:40 Vip 0
VODITELJ HITNO OPERISAN Otkrivena mu teška bolest: Zračenja i hemioterapije su došli na naplatu 07:00 Vip 4
DEVOJČICA ROĐENA BEZ NOSA PROŠLA PAKAO U ŽIVOTU Nekad su je najgrđe vređali, a sada kad je vide svi joj podare osmeh! 18:15 Razonoda 0
SPLITSKI LEKARI ŠOKIRANI JEZIVIM PRIZOROM Izvukli joj iz tela predmet od 20 cm, niko nema pojma kako je uspela da ga proguta! 16:15 Razonoda 0
ANA NIKOLIĆ SE TAJNO OPERISALA Pevačica posetila plastičnog hirurga, evo zbog čega je otišla pod nož 11:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35