Alo/N.D. UDARA GA I PRETI Miljana Kulić uletela u izolaciju, pa napala Zolu, jezive scene uznemirile javnost (VIDEO) 09:50 Vip 0
Alo PREPUSTILI STE STRASTIMA Zadrugari odlučili da obnove romanasu, osamili se, pa uradili ovo (VIDEO) 10:10 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE Miljana zajahala Zolu, pa go dovela do vrhunca, hotelskom sobom odjekivali uzdasi (VIDEO+18) 10:40 Vip 0
Alo/B.S. LJUBAVNI JADI Miljana sumnja u Zolinu ljubav, dok on ne može da pređe preko njene izdaje "Ne želim više da me ponižavaš" 07:55 Vip 0
Alo/N.D. "VIŠE NE MOGU DA IDEM NA KIRETAŽU" Miljana zajecala zbog Zolinog ponašanja, pa progovorila o trudnoći 14:00 Vip 0
Alo/N.D. "DOĆI ĆU TI GLAVE, DOK STIGNEŠ DO HIRURGA BIĆE TI KASNO" Miljana uputila monstruozne pretnje Zoli: Znaš kakve makaze imam 19:43 Vip 0
Aloo/N.D. SPREMA JOJ OSVETU Nakon što ga je prevarila sa Bebicom, Zola progovorio o odnosu sa Miljanom, evo da li će se pomiriti 09:20 Vip 0
Alo/N.D. STIGLO JE KAJANJE Nakon što se u tajnosti videla sa Bebicom van Zadruge, Miljana obrnula ploču pa molila Zolu za oproštaj! 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "DA SAM NA NJEMU BILA BIH JOŠ SREĆNIJA" Miljana Kulić šokirala priznanjem, otkrila šta oseća prema Zoli, pa pomenula Bebicu! 10:20 Vip 1
Alo "JE*I ME MOLIM TE" Miljana nadmašila samu sebe, ponižava se i moli Zolu za odnose, ono što je tražila sve je ostavilo bez komentara 08:50 Vip 0
Alo/B.S. BRZO PREBOLELA BEBICU Miljana Kulić nije mogla da suzbije svoje nagone pa predložila Zoli šta bi radila sa njim (VIDEO) 15:50 Vip 1
Alo/N.D. "TO JE DNO ŽIVOTA" Ana Ćurčić progovorila o kockanju: Što dalje od čoveka sa takvim porokom 10:45 Vip 0
Alo/N.D. "PRETI MI DA ĆE ME SMESTITI U LUDNICU" Miljana se sukobila sa Marijom, otkrila jezive porodične tajne: Ona oca i sestre nagovara da to rade! 18:45 Vip 0
Alo/N.D. SASULA MU SVE U LICE Miljana Kulić više ne želi da ćuti, nije štedela Bebicu: Platiću ti za sve! 18:10 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA ŠTA JOJ MARIJA RADI U APARTMANU Miljana Kulić prepričala jezive scene koje nisu zabeležene, skandal! 17:35 Vip 0
Alo/N.D. "ISPRAN MI JE MOZAK, VOLIM TE" Miljana priznala Zoli da se kaje zbog odnosa sa Bebicom, Čolić prelomio i otkrio da li će joj oprostiti 18:30 Vip 0
Alo/N.D. "SVE JE BIO DOGOVOR" Miljana iznela stravične detalje odnosa sa Zolom, TVRDI DA SU OBMANULI NAROD ZARAD OVOGA 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "GLEDAO SAM KAKO SE MAZE" Zola progovorio o pomirenju Miljane i Bebice: TO MI JE PONIŽENJE 12:58 Vip 0
Infomer/Alo/N.D. "PROKOCKAO SAM 400.000 EVRA" Zola progovorio o poročnom životu, pa priznao: JEO SAM HLEB I PARIZER! 10:00 Vip 0
Alo/N.D. VRATILA SE BEBICI Miljana napravila haos, pred Zolom prišla bivšem dečku: CAR SMIRIVAO ČOLIĆA 09:35 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48
ŠPANCI OPLELI PO NOVAKU Nastao haos zbog Nadalovog oproštaja, slavni teniser isprozivao Đokovića 16:23