PRESVLAČI SINU PELENE, A ŽENE BALAVE KAD GA VIDE Ovaj tata izgleda kao APOLON, a zbog posvećenosti detetu bi ga SVAKA POŽELELA (VIDEO) 15:20 Razonoda 0
POZNATI REPER DOBIO DETE Sve držao u strogoj tajnosti, a njegov prijatelj se izlanuo, otkrio i pol bebe 16:05 Vip 0
SIN BORE ČORBE POBEGAO IZ BEOGRADA Roker otkrio sve o nasledniku koga je decenijama krio od javnosti 17:45 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ UŽIVA SA SINOM U LUKS NASELJU! Maleni Mario ne može da sakrije sreću, snimak sve raznežio 08:14 Vip 0
OŽENIO SE SIN BUBE MIRANOVIĆ! Venčanje održano u strogoj tajnosti, njenog naslednika nikada niste videli u javnosti 21:57 Vip 0
TREBALO JE SINU DA PRAVI PUNOLETSTVO Oglasile se komšije Zokija Šumadinca nakon iznenadne smrti 09:04 Vip 0
ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA NASLEDNIKOM U ŠETNJI! Glumac ne može da sakrije sreću, prizor je predivan 17:03 Vip 0
POTRESNE SCENE U ZADRUZI SVE SU SLOMILE Zbog ovoga je Zoki Šumadinac stalno plakao i jecao u rijalitiju 15:04 Vip 0
NESTVARNA TORTA NA ŽELJKOVOM ROĐENDANU Ražnatovići odrešili kesu, pripremili poslasticu na 3 sprata 13:15 Vip 0
RODITELJI SINU KUPILI NEŠTO ŠTO JE DUGO ŽELEO, PA ZAŽALILI: "Kuća nam je uništena!" (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
POMISLILA SAM "ŠTA SAM JA RODILA?" Pevačica posle porođaja saznala za bolest sina: Bio je mali i crn, kao pivska flaša 07:20 Vip 0
OPET SLAVLJE KOD RAŽNATOVIĆA Prvi se oglasio Veljko, nije mogao da sakrije sreću, proslava u znaku "tigra" 12:05 Vip 0
PEVAČICA HITNO HOSPITALIZOVANA SA SINOM Objavila potresnu sliku iz bolničkog kreveta: "Ovo je realnost jedne mame i deteta" 19:20 Vip 0
SIN VELJKA RAŽNATOVIĆA NAPUSTIO VENČANJE U vili na Dedinju gala slavlje, a evo šta radi mali Željko 16:45 Vip 0
PISALO SE DA JE MALTRETIRAO OCA Ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, u jeku skandala poslali ga u Ameriku 12:52 Vip 0
NAŠA PEVAČICA RODILA SINA SA 16 GODINA, PA DOŽIVELA TRAGEDIJU: "Išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala, mislila sam da neću preživeti" 11:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27