PRVA FOTOGRAFIJA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SA SINOM! Glumac dobio dete sa 15 godina mlađom ženom, privatni život strogo krije od javnosti 18:35 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SNIMAK SINA! Pevačica usijala mreže, nećete verovati čime se mali Mario igra 17:11 Vip 0
SIN ČUVENOG KARAMELE PROSLAVIO PUNOLETSTVO! Sve organizovano u tajnosti, Vasilije okupio najbliže, majka Milica najveselija! 09:55 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA OGNJENA SA SINOM Voditelja ovakvog još niste videli, Mina se raznežila i sve objavila javno! 12:57 Vip 0
SIN PRAKTIČNE ŽENE OTKRIO ISTINU O MAJCI Evo kakva je zapravo domaćica, sve je potpuno drugačije van kamera 23:00 Vip 0
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA MINE NAUMOVIĆ! Ognjenova supruga i naslednik raznežili javnost: Život je lep! 14:49 Vip 0
NIKOLA RAĐEN KRSTIO SINA U STROGOJ TAJNOSTI! Saznajemo detalje, evo ko je sve prisustvovao, a njega je odabrao za kuma 19:19 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA Mlađa je od njega čak 17, a ovu cifru nikada ne biste pogodili! 16:40 Vip 0
AMIDŽIĆ U PROGRAMU UŽIVO SLAVI ROĐENJE SINA! Ori se u studiju, gosti mu spremili iznenađenje, zapevala i ova pevačica 22:30 Vip 1
SVI NA NOGAMA U DOMU BIVŠIH ZADRUGARA! Nadežda i Toma ne mogu da sakriju sreću, čestitke se samo nižu 20:06 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA OBJAVILA FOTKU SA SINOM! Emotivni kadrovi iz doma, a u kosu malog Peruna svi gledaju 18:21 Vip 0
ZAŠTO SU MINA I OGNJEN DALI SINU IME PERUN? Ima veoma čudno značenje, a tek kad pročitate ko je on bio 12:51 Vip 0
MINA I OGNJEN NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Voditelj izveo suprugu i sina, otkrili na koga liči Perun 12:19 Vip 0
"UKRAO JOJ PARE NAKON POROĐAJA, DETE NE VIĐA": Bivša zadrugarka prolazi kroz pakao, sve se saznalo, tu nije kraj haosu 21:03 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ IZAŠAO IZ PORODILIŠTA Voditelj opisao trenutak kada je ugledao sina, ne može da sakrije sreću 18:05 Vip 0
PERUN JE LEP I ČIST, SVE JE SUPER PROŠLO Ognjen Amidžić presrećan zbog rođenja bebe, otkrio i kako na brata reaguje stariji sin 16:15 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OPOZICIONAR PRETI NARODU: Cilj nam je da ZAGORČAMO SVAKODNEVNI ŽIVOT LJUDIMA i da životi stanu! 07:08 Vesti 55
UPOZORENJE INDONEZIJI PLATIO GLAVOM? Ubijeni ruski general raskrinkao američke malverzacije u biološkim laboratorijama 06:57 Vesti 0
AMERIKANCI SU GLEDALI SJAJNOG SRBINA Megino dete zaigralo maestralno, kakva partija mladog Đurišića 07:30