KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POSTAVIO KAMERU U KUĆI! Prizor iz doma zgranuo mnoge, suprugu snima i dok spava 14:00 Vip 0
HAOS U STANU MARIJE ŠERIFOVIĆ Verica se umešala oko unuka, pevačica objavila snimak sukoba! 14:55 Vip 0
POPOVIĆ OTKRIO DA LI JE VIDEO SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ Saša progovorio i o poklonu, pa iznenadio prisutne 10:16 Vip 0
IMALA SAM OPERACIJU JAJNIKA I MATERICE! Naša pevačica se dugo borila da zatrudni, a onda je usledio šok 07:15 Vip 0
MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Hitno se oglasila i poručila ovo Ivanu Marinkoviću, spomenula mu decu, haos ne prestaje! 22:45 Vip 0
JEDINA FOTKA SLOBINOG I JELENINOG SINA SA VESELJA! Damjan pozira u narodnoj nošnji, a pevačeva poruka će vas rasplakati 22:30 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU MAJE BEROVIĆ! Pevačica odmah obavestila javnost o čemu se radi, ne može da sakrije lepe vesti 19:18 Vip 0
SUD JE PONOVIO SVOJU ODLUKU! Oglasila se Severinina advokatica: Odlučili su da je veštačenje nepotrebno 11:25 Vip 0
NISAM OČEKIVALA! Hitna reakcija Severine nakon što joj je sud vratio sina, poručila samo jedno! 16:08 Vip 0
SVE SE SVODI NA PLAČ Miloš Biković po prvi put progovorio o sinu, otkrio detalje iz porodičnog doma 13:30 Vip 0
SRPSKI GLUMAC PRVI PUT POKAZAO DRUGOG SINA Objavio emotivnu fotografiju na kojoj uživa sa naslednikom, komentari se samo nižu 19:04 Vip 0
MOJ NAJBOLJI DRUG! Sloba Radanović objavio fotografiju sa sinom, njegove reči raznežile javnost 20:27 Vip 0
BRENIN SIN ŽIVI U STANU OD 700.000 EVRA Pogled sa 40. sprata zgrade je kao iz filmova, a tek da vidite unutrašnjost luksuznog doma 07:30 Vip 1
DRAGANIN SIN NAPRAVIO HAOS ISPRED ARENE Marko se pojavio u crnoj limuzini, svi samo u njega gledaju 20:27 Vip 0
KAD BI SVE MAJKE... Mariju Šerifović napali zbog sina, komentari njenih fanova se samo ređaju 15:58 Vip 0
SEVERINU DOČEKALO IZNENAĐENJE OD SINA Mali Aleksandar oduševio majku, odmah se pohvalila na mrežama! 10:05 Vip 0
PREKINULA KONCERT I OBRATILA SE DRUGARICI IZ DETINJSTVA Emotivni trenuci na koncertu Aleksandre Prijović 21:53 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27