PRIJIN SIN NAPRAVIO PRAVI ŠOU NA BINI! Tačno izrecitovao stihove i oduševio sve, publika pala u trans 11:10 Vip 0
BIKOVIĆEVA SUPRUGA ODMAH REAGOVALA Nakon što je glumac javno objavio fotografiju sa naslednikom, oglasila se Ivana 22:50 Vip 0
PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA BIKOVIĆA SA NASLEDNIKOM Glumac raznežio javnost: Neke važne stvari! 15:51 Vip 1
MAJKA ANE KORAĆ POKAZALA UNUKA Neodoljiva fotka bivše zadrugarke sa sinom, jedan detalj oduševio je sve 11:30 Vip 0
NISAM OSETIO TRENUTAK KADA SAM BIO OTAC Pevač otvorio dušu o ženinoj bolesti, pa otkrio kako je to uticalo na njega i zašto imaju samo jedno dete 09:00 Vip 0
ZVAO ME JE BIKOVIĆ DA MU PEVAM NA SLAVLJU, ALI... Folker otkrio nepoznate detalje, priznao zbog čega je odbio tezgu 20:45 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ UŽIVA, A SIN JOJ LEŽI NA GRUDIMA Emotivni prizori iz doma pevačice, promenila život iz korena 20:30 Vip 0
POTRESAN PRIZOR SA SCENE, SEVERINA RONI SUZE: Želim da pozdravim svog sina koji me gleda na televiziji sada 16:20 Vip 0
STIŽU RODE U DOM POZNATOG FUDBALERA Sergej Milinković-Savić postaće ponovo otac, očekuje rođenje sina 16:00
BOLNA ISPOVEST NADEŽDE BILJIĆ Pevačica do detalja opisala sa čim se sve susrela rođenjem sina 12:25 Vip 0
EVO PO KOME JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA DOBIO IME Ima snažno značenje, a roditeljima je posebno zbog jedne stvari 23:00 Vip 0
DOBIO SAM SINA Kristina Spalević se porodila, Kristijan nikad srećniji, ekskluzivno za Alo! otkrio sve detalje 21:21 Vip 1
BIKOVIĆEV SIN SE RASPILAVIO KOD MAME Ivana Malić podelila preslatku fotografiju, ima li šta lepše 14:59 Vip 0
2000. JE NIZALA HITOVE, A ONDA SE DESILA VELIKA TRAGEDIJA Izgubila muža i sina, pa otkrila bolest zbog koje je život promenila iz korena 18:10 Vip 0
RADIO SAM ZA 25 EVRA! Nenad Okanović se setio početka karijete, pa otkrio detalj iz prijateljstva sa Mandom: Kada sam dobio sina... 07:00 Vip 0
ŠTA SAM BOGU ZGREŠILA DA DOBIJEM OVAKVO DETE! Bolne reči Maje Odžaklijevske, ne može više, evo šta čeka njenog unuka 13:43 Vip 0
MAJČINSTVO JOJ DOBRO STOJI Kortni Kardašijan objavila sliku sa sinom, svi komentarišu da nikad nije lepše izgledala 19:53
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27