IŽIVLJAVAO SE NAD SINOM, STAVLJAO MU STOPALA I DLANOVE NA VRELU RINGLU! Otac iz pakla zverski pretukao dete - dečak u TEŠKOM STANJU! 09:14 Hronika 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KAKO ĆE JOJ SE ZVATI SIN Progovorila o trudnoći, pa i o odnosu sa Draganom 23:00 Vip 0
SIN POZNATOG GLUMCA POKUŠAO DA UBIJE MAJKU! Drama u domu Nikolasa Kejdža, isplivale stravične stvari! 07:44 Vip 0
SIN POZNATOG PEVAČA UMRO U 29. GODINI Porodica doživela jezivu tragediju: Izdahnuo je ocu na rukama 17:30 Vip 0
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ OBJAVIO FOTKU I NAPRAVIO HAOS! Marko pozirao u majici na bretele, oko vrata krst, komentari pljušte 08:45 Vip 0
KAŽU DA JE SLIKA I PRILIKA SVOGA OCA Anđelina Džoli uslikana sa najmlađim sinom koji se ne eksponira u javnosti 22:01
OVA ŽENA IMA ČETIRI ĆERKE Htela je SINA po svaku cenu, pa je platila 15.000 dolara da rodi MUŠKO DETE (VIDEO) 15:40 Razonoda 0
OVAKO IZGLEDA SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ Mali Mario je mamina kopija, javnost se oduševila zbog njegovih očiju 10:40 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA ZADRUGARKE SA FANOVIMA Otkrila zašto operiše nos, a kad su je pitali za sina, napravila skandal 18:11 Vip 0
RASKRINKANA ILDA HUMIĆ Pričala da sina (3) nije povela na more jer nije bilo mesta u autu, a sada se saznala prava istina 12:21 Vip 0
MAJKA UBILA SINA, PA JE STIGLA JEZIVA SUDBINA Dala mu ogromnu dozu morfijuma i gledala kako mu se ŽIVOT GASI 17:30 Razonoda 0
"KONTEJNER ISPRED ZGRADE JE VREDNIJI OD NAŠEG STANA!" Sin Zlate Petrović otkrio nepoznate detalje, svi u šoku 10:20 Vip 0
TARA SIMOV ZAGRLILA DANILA I NJIHOVOG NASLEDNIKA! Emotivne scene na prvom rođendanu malog Nikolaja, dekoracija obara s nogu 22:25 Vip 0
SAD ĆE MIŠKIĆ DA TI OPERE... Marija Šerifović objavila snimak s prvog letovanja sa sinom, mreže se usijale 16:16 Vip 0
TARA SIMOV OBJAVILA SREĆNE VESTI Hitno se oglasila i uputila mu emotivne reči, danas je za nju poseban dan! 12:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27