alo.rs/S.Ć. NUTRICIONISTI UPOZORILI Prestanete da jedete ovo ulje jer usporava metabolizam 21:38 Žena 0
Informer/Alo/B.S. Non-Stop je jela, a onda je rešila da promeni ishranu Martina je došla do 120 kg, pa je skinula 50 kg "MORAM DA SMRŠAM JOŠ, TOLIKO SE DOBRO OSEĆAM" 12:00 Vip 0
alo.rs/S.Ć. DA LI JE GOJAZNOST BOLEST Dr Stojanović otkriva u kom slučaju se uvode lekovi za smanjenje težine 16:20 Žena 0
Alo.rs/Novosti HRVATI U VELIKOM PROBLEMU: Prvi po gojaznosti, drugi po mortalitetu od raka u EU, a kvalitet lečenje na niskom nivou 19:41 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. BIL GEJTS TVRDI Najbolje će biti onima koji se rode za 20-ak godina, kad više neće biti gojaznosti, raka... 10:15 Razonoda 1
Alo/E.B. PEVAČICA SMRŠALA 40 KILOGRAMA Krenula je nekontrolisano da se goji, a onda otkrila DA IMA OVAJ PROBLEM: Lekari nisu hteli da je leče, sve se odjednom promenilo (FOTO) 19:28 Vip 0
alo.rs/S.Ć. POZNATI KARDIOLOG UZDRMAO JAVNOST Masti čuvaju zdravlje, a evo šta nas uništava i deblja 13:15 Žena 0
Tanjug; Alo; KRIVE PICE I PALAČINKE? Srpska deca se pretvaraju u male Amerikance: Sve više dolaze sa ovim bolestima! 14:32 Vesti 0
Story.hr/Alo/N.D. ISTOPIO SE Muž Ele Dvornik imao 105 kilograma, sada ima 78, a iskustvo sa časnom sestrom mu je pomoglo da se okane ove namirnice (FOTO) 14:45 Vip 0
OVO PIĆE SRBI MASOVNO NARUČUJU U KAFIĆIMA Naučnici tvrde da oštećuje mozak i ne, nije reč o alkoholu 08:19
Alo!/Pink GOJAZNOST NIJE SAMO ESTETSKI PROBLEM "U pitanju je bolest protiv koje se moramo boriti udruženim snagama" 16:04 Vesti 0
Naj žena.rs POČELI STE DA JEDETE KROMPIR SVAKODNEVNO? Evo šta će se ubrzo desiti sa vašim zdravljem , nakon ovoga ćete dobro razmisliti 15:26
najžena.rs TAMAN SMO ODAHNULI POSLE KORONE, STIŽE NAM NOVA EPIDEMIJA: Lekari zabrinuti, nije u pitanju virus, svaki 5. Srbin već ima simprome 22:01
alo.rs/S.Ć. DOKTORKA MAZIĆ IZNELA ALARMANTNE PODATKE Svaki 3. Srbin na pragu bolesti koja ima fatalan ishod 10:39 Žena 0
NajŽena.rs NEKADA POZNAT KAO VELIKI ZAVODNIK I ŽESTOKI FRAJER: Nestao je nakon strašnog skandala, a sa 270 kg jedva ko ga prepoznaje 21:11
NajŽena.rs NAKON 40. GODINE, GOJAZNOST KOD ŽENA JE UČESTALIJA: Stručnjaci kažu da manjak ovih namirnica uzrokuje višak kilograma 16:31
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NAJSTRAŠNIJE SCENE SA MESTA POGIBIJE SRPSKE PORODICE Objavljeni detalji horor udesa, kamion se zaukcao u njih (VIDEO) 19:39 Hronika 0
RUSI GRUNULI RAKETAMA PO KIJEVU Oštećene diplomatske misije Albanije, Crne Gore, Severne Makedonije i druge 18:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27