EMA RADUJKO JE ZALUDELA REGION! Njeno zanosno telo ste videli, a sigurno ni ne slutite koliko je visoka 16:15 Vip 0
EVO GDE ŽIVE NAJVIŠI MUŠKARCI! Prosečna visina 183,7 cm, Srbija nije ni blizu prvog mesta 09:16 Vesti 0
ŠTA MISLITE O KOM BROJU CENTIMETARA JE REČ? Naučnici otkrili da žene ove visine imaju najviše sreće u ljubavi 15:55
"NAZIVALI SU ME RODOM" Nikol Kidman nikad iskrenije o svim poniženjima koje je prošla u Holivudu 10:58
KOLIKO ŽENA OD 170 CM TREBA DA IMA KILOGRAMA? Sve zavisi od vaših godina, nutricinosta otkrio "najbolje" brojke za sve generacije 16:40
NAUČNICI OTKRILI DA ŽENE OVE VISINE IMAJU NAJIVŠE SREĆE U LJUBAVI Da li možete da pogodite o kom broju centimetara je reč? 12:29
Na ulici im se podsmevaju: Kraljica lepote viša od dečka za glavu ipo, a hejterima poručuje "konačno sam našla ljubav" 16:49
ISMEVALA JE BIVŠEG ZATO ŠTO JE NIZAK Koliko je visoka Nikol Kidman, kad je viša od mnogih muškaraca? 12:49
Nikola Nenadović SRBI SE NALAZE U SAMOM VRHU Objavljena lista najviših muškaraca na svetu 19:04 Vesti 0
Ermin Biberović OTKRIVENO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA JOVANA JEREMIĆ Mnogi su nagađali, međutim istina je potpuno drugačija! 22:15 Vip 1
Alo/N.D. ŠOKIRAĆETE SE KADA OVO ČUJETE! Otkrivena prava visina Jovane Jeremić, evo zbog čega voditeljka mora da sedi na jastucima dok vodi emisiju 08:45 Vip 0
Alo/E.B. KONAČNO OTKRIVENO Svi bruje o Dragani Kosjerini i Kristini Radenković, a malo ko zna koliko su zapravo atraktivne voditeljke visoke, šokiraćete se! 10:48 Vip 0
Alo/N.D. PRIZOR LEDI KRV Pevačica objavila nesvakidašnje kadrove sa Balija: SUOČILA SE SA SVOJIM STRAHOM (FOTO) 10:50 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. "KADA OBUJEM ŠTIKLE, KAO BANDERA SAM" Tea Tairović progovorila o visini, SEBI DALA HIT NADIMAK 12:38 Vip 0
alo.rs/dnevnadozalepog/Lj.Č. Visoki, niski ili prosečni? Šta visina govori o karakteru osobe? 15:00 Razonoda 0
Alo/N.D. GLAVA MU VIRI KROZ ŠIBER Sergej Ćetković glavna tema na društvenim mrežama, pevač ispada iz automobila tokom vožnje (FOTO) 11:20 Vip 0
Alo.rs/Tanjug AMERIKANCI SE HVATAJU ZA GLAVU Rekordna visina kamate na najpopularnije stambene kredite u SAD 15:36 BIZ 0
Prva/Alo.rs/J.M. ŠTA VAŠA VISINA GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI? Kažu da je povezana sa inteligencijom... 17:30 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39