Alo/Đ.M. OBJAVA ZBUNILA MNOGE Sara Jo se oglasila tokom nastupa Jermenije na Evroviziji, a komentari samo pljušte (VIDEO) 07:00 Vip 0
Alo/Đ.M. KRAJ PRVOG POLUFINALA! Evo koje zemlje su se plasirale u finale Evrovizije, a oni su najveće iznenađenje 23:12 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO Otkriveno šta znače Konstraktini pokreti ruku, šalje se jako moćna poruka koja će oduševiti Evropu 18:16 Vip 1
Alo/N.S. OTEO MIKROFON HRVATSKOJ PEVAČICI Sramno ponašanje izraelskog predstavnika na Evroviziji naišlo na ogromnu osudu javnosti, ovo se do sada nije desilo 17:29 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE BACILA I GAZILA ZASTAVU SVOJE DRŽAVE Otkriveno ko je skandalozna predstavnica Severne Makedonije kojoj preti izbacivanje sa Evrovizije 16:50 Vip 0
Alo/Đ.M. VEČERAS POČINJE EVROVIZIJA 2022! Evo ko se bori za prolazak, a ove dve zemlje prolaze direktno u finale i to bez glasanja 15:56 Vip 0
Alo/A.M. PESMA NEMA NIKAKVE VEZE SA TIM Svake godine pet zemalja sigurno prolaze u finale Evrovizije, a ovo je glavni razlog 14:12 Vip 0
Alo/A.M. BILA SAM KOD PROROČICE U jednom nesvakidašnjem intervjuu Konstrakta je priznala u koga se zaljubila na prvi pogled 10:31 Vip 0
Alo/A.M. PITALI JE ZAŠTO PEVA NA SRPSKOM? Konstrakta jedina u polufinalu nema pesmu na engleskom, evo šta je odgovorila na otvaranju Evrovizije (VIDEO) 08:42 Vip 1
Alo/M.Č. ZA DŽABE JEDE I PIJE Alo! otkriva kako se prema Konstrakti ophode u Italiji, a evo i da li će je njena porodica bodriti u Torinu 07:30 Vip 0
Alo/A.M. SVI GLEDAJU U NJU Konstrakta prošetala tirkiznim tepihom na otvaranju Evrovizije, ovakvu je nikada nismo videli (FOTO/VIDEO) 19:52 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO SE NIKADA PRE NIJE DESILO Konstrakta se upisala u istoriju Evrovizije, stiglo i zvanično obaveštenje 09:34 Vip 0
Alo/A.M. SRPKINJA JE POTENCIJALNI POBEDNIK EVROVIZIJE Bivša šampionka takmičenja Končita Vurst oduševljena Konstraktom (VIDEO) 22:26 Vip 0
Alo/A.M. PROMENA NA KLADIONICAMA SAMO 3 DANA PRED EVROVIZIJU Ovo su poslednje prognoze pred takmičenje, najbolje do sada (FOTO) 18:41 Vip 0
Alo/N.D. UMETNICA NE SME BITI PLAVA Konstrakta kao plavuša, šok fotografija iz pevačicine prošlosti kruži internetom (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo! /Mili Čolić ZVEZDA EVROVIZIJE Ekskluzivno iz Torina Alo! saznaje detalje nastupa Ane Đurić, sprema se neviđeni spektakl 07:00 Vip 0
Alo/N.D. VODOPAD NA BINI Kadrovi sa Konstraktine probe, nastup izgleda svetski , a evo šta je promenila (VIDEO) 12:15 Vip 0
Alo/A.M. NJENA MUZIKA JE APOSLUTNO KREATIVNA Evrovizija još nije ni počela, a Konstrakta već dobila jednu nagradu (FOTO) 21:32 Vip 0
Alo/A.M. DOSTA JE GOLOTINJE, MORALA JE DA NAM SE DESI KONSTRAKTA Pevačica o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Došla, objasnila, otišla 20:40 Vip 0
Alo/A.M. SRPSKA DELEGACIJA UŽIVO SA PROBE Otriveni detalji iz Torina: Dešava nam se isto kao i pre 15 godina u Helsinkiju 17:32 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37