Alo/N.D. MARIJA SA ĆERKICOM U STUDIJU Porodila se pre tri meseca, ponovo je u drugom stanju, a sada je pokazala kako provodi trudničke dane (FOTO) 18:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. PRESREĆNI SMO Oglasio se Alen nakon vesti o Majinoj trudnoći, otkrio i ime koje ima veoma jako značenje 13:45 Vip 0
Alo/Đ.M. NISAM UČESTVOVALA Anabela Atijas se oglasila i otkrila nove detalje o Luninoj trudnoći, dotakla se i imena za bebu (VIDEO) 08:55 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. TARA SIMOV SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Spekuliše se da je bivša zadrugarka u drugom stanju 15:27 Vip 0
Alo/Đ.M. VRAČARA JE UŠETALA U NJIHOVU VILU Otkriveno kako je Alis Adaktar saznala da je u drugom stanju 07:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NIJE MI SVEJEDNO Oglasio se Adam Adaktar nakon vesti da mu je majka Alis trudna u petoj deceniji 14:23 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJKA ADAMA ADAKTARA TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Alis ima troje unučadi, a sada je sve oduševila fotografijom (FOTO) 22:14 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. TRI SPONTANA POBAČAJA, OŽIVLJAVALI JE DVA PUTA Srpska pevačica greškom lekara prošla kroz golgotu 10:37 Vip 0
Alo/Đ.M. SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Bojana pozira u ogledalu podignute majice, a komentari samo pljušte (FOTO) 22:45 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. PORODILA SE SRPSKA PEVAČICA! Poznati par izabrao ime za naslednicu sa predivnim značenjem 15:30 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. U OZBILJNOJ SAM FRCI Oglasio se Marko Osmakčić nakon što je otkriveno da je Viktorija Mitrović ponovo u drugom stanju 13:32 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. VIKTORIJA MITROVIĆ PONOVO TRUDNA SA MARKOM! Oglasila se i otkrila srećne vesti, ne može da dođe sebi od šoka 13:25 Vip 4
Piše: Zvezdana Ljubenković ZA PRAVILAN RAST I RAZVOJ BEBE Hrana koja prija u drugom stanju 18:10 Žena 0
SIMPTOMI TRUDNOĆE KRIJU SE U USTIMA Zubarka otkriva drugo stanje i pre testa, na ovu stvari obratite pa\nju 09:57
Blic/Alo/N.D. MALAKSALA SAM, SMRŠALA SAM SEDAM KILOGRAMA... Ana Korać otkrila sa čime se bori tokom trudnoće 21:05 Vip 1
Naj žena.rs MISLILI SMO DA OVAKO NIKO NE MOŽE DA ZATRUDNI Odvratno je, njoj je uspelo i sad je bogatašica 15:47
Alo/Đ.M. MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Starleta ima mučnine, a kada Aleksandra čuje koje je ime Peca odabrao, napraviće haos 22:00 Vip 2
Alo/Đ.M. TRUDNA ĆERKA MERIME NJEGOMIR Jelena emotivnom objavom saopštila lepe vesti (FOTO) 13:10 Vip 0
Alo/Đ.M. MUK I NEVERICA U ZADRUZI Mima momentalno uradila test za trudnoću, Milan javno pokazao rezultate, Gruja ne može da dođe sebi od šoka 07:25 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31