Pink/Alo/Đ.M. TO JE KUKAVIČKI ČIN! Kristina Spalević se oglasila i otkrila ime za sina, prokomentarisala Viktorijin abortus i iznela svoj sud javno! 15:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ABORTISALA SAM I VIŠE ME NIŠTA NE DOTIČE Šok izjava Viktorije Mitrović u programu uživo, voditeljka ostala bez reči, spomenula i Osmakčića 14:36 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKI DONELA KONAČNO ODLUKU Mitrovićeva priznala da li će posle haosa i skandala sa Markom Osmakčićem ipak roditi dete 14:40 Vip 3
Informer/Alo/Đ.M. TRUDNA MARIJA EGELJA Voditeljka krije dečka od očiju javnosti, a sada su isplivali svi detalji 09:56 Vip 0
Alo/Đ.M. NARAVNO DA ĆU RODITI DETE Viktorija javno priznala da je donela konačnu odluku, Marko zapenio od besa i izgovorio skandaloznu rečenicu 07:45 Vip 0
Alo/Đ.M. OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO Dalila krišom saopštila Filipu vesti o drugom stanju, on prebledeo, pojavio se snimak (VIDEO) 22:50 Vip 2
Alo/Đ.M. TI SI KRIVA ŠTO SI OSTALA U DRUGOM STANJU Nastavlja se skandalozno ponašanje Marka Osmakčića, Viki ne želi više očima da ga vidi 18:15 Vip 0
Alo/Đ.M. UVEK ĆU TE UDARITI Marko izgovorio užasne reči trudnoj Viktoriji, rekao joj da je ne voli: Meni je bitno da se to dete ne rodi! 17:11 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO SE NIKADA U RIJALITIJU NIJE DESILO Produkcija momentalno reagovala, poslala važno pismo u Belu kuću, a tiče se Marka i Viktorije 16:45 Vip 0
Alo/Đ.M. EVO, OČISTIĆU SE Skandalozna svađa Viktorije i Marka, izgovorene užasne reči, zadrugarka donela momentalnu odluku 15:56 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKTORIJA MITROVIĆ JE TRUDNA! Voditelj pokazao test, zadrugarka grca u suzama, Marko ne može da dođe sebi od šoka (VIDEO) 22:41 Vip 0
Alo/Đ.M. OTAC DETETA JE MILIONER Ćerka pokojnog glumca objavila srećne vesti, a svi komentarišu način na koji je to uradila (FOTO) 18:15 Razonoda 0
Hello/Alo/Đ.M. PROVELA 52 DANA U BOLNICI, BORILA SE ZA ŽIVOT Srpska voditeljka je prošla kroz pakao zbog rizične trudnoće, a sada otkriva potresne detalje 17:15 Vip 0
Alo/Đ.M. OTKRIVENO KADA VIKI RADI TEST Stiže pravo u Zadrugu i uradiće ga javno pred milionima, a Oskamčićev stav je skandalozan 16:43 Vip 0
Alo/Đ.M. NEKA IDE NA POBAČAJ Voditelj pitao Dalilu da li je trudna, ona priznala kompletnu istinu o drugom stanju, a Filipova izjava je skandalozna 12:28 Vip 0
Alo/Đ.M. IPAK JE ABORTIRALA NENADOVO DETE! Miljana Kulić javno obelodanila da je išla na kiretažu, otkrila i datum, isplivao snimak (VIDEO) 10:57 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. PONOVO IDEM NA VANTELESNU OPLODNJU Seka Aleksić otvorila dušu pa priznala da priželjkuje još jedno dete 22:44 Vip 0
Alo/ Đorđe Milošević MUKA MI JE VIŠE Marija Kulić ekskluzivno za Alo! nakon što je obelodanjeno da Miljana nije trudna, otkrila potpuno nove detalje 21:38 Vip 1
Alo/Đ.M. SMESTIĆE JE U LUDNICU AKO SE POMIRI SA NJIM Obelodanjena informacija iz spoljnog sveta, zadrugari u neverici kada su čuli o čemu se radi (VIDEO) 17:46 Vip 1
Alo/Đ.M. DEFINITIVNO IDE NA TREĆU KIRETAŽU Miljana donela odluku, obelodanila i tačan datum, isplivao snimak razgovora sa Zolom (VIDEO) 16:37 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31