Telegraf/Alo/I.G. HRVATSKA SPONZORUŠA SE UDALA ZA SRPSKOG BIZNISMENA! Voditeljki zbog ljubavi lepe etikete, stalno dobija uvredljive komentare! 21:00 Vip 0
NAKON ŠTO JE OTPEVALA "ŠTO TE NEMA" ZADESILA JE TEŠKA SUDBINA Dok je išla na sestrinu sahranu, pred očima joj se odvila nezamisliva tragedija! 20:26
Alo/Đ.M. ŠTITNU ŽLEZDU VIŠE NEMAM! Jelena Rozga otkrila detalje borbe sa opakom bolešću, a tu nije kraj pevačicinim mukama! 23:11 Vip 0
Alo/I.G. DANAS JE POSEBAN DAN ZA NIVES CELZIJUS! Hrvatska pevačica slavi 40. rođendan, a sve oči uprte u njen zanosni dekolte! 13:47 Vip 0
Alo/Đ.M. KOŽA I OGROMNI LANCI! Neda Ukraden se pojavila u nesvakidašnjem stajlingu, pevačica oduševila u osmoj deceniji, a na njoj sve puca! 08:05 Vip 1
Alo/I.G. PEVAČICA TRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Jelena Rozga otvorila dušu i ispričala sve o bolesti koja joj je dijagnostikovana! 13:17 Vip 0
Alo/M.M. SE*SI HRVATICA ZALUDELA SVE! Srbi je nisu zaboravili, a sada je donela sreću "vatrenima" protiv Rusije! (FOTO) 18:10 Sport 0
Alo/I.G. ON JE SEVERININ NOVI DEČKO? Pevačica se topi u Filipovom zagrljaju, a danima se priča o njihovom odnosu 18:13 Vip 2
Alo/I.G. PROGONITELJ OPSEDAO NINU BADRIĆ, A SADA JE KAŽNJEN Evo na koliko je osuđen čovek koji je pratio pevačicu u stopu i nemo je gledao! 17:24 Vip 0
Alo/K.G. HOLIVUDSKI GLUMAC JE POZVAO NA VEČERU, A ONA GA ODBILA! Nina Badrić otkrila šta je rekla njegovom asistentu, kako bi ga oterala od sebe! 20:22 Vip 1
Alo/I.G. GOLE GRUDI PRIBILA UZ STAKLO! Nives Celzijus pokazala obline, pratioci uživaju u pogledu, komentari pljušte! 09:33 Vip 0
Alo/I.G. MIŠO KOVAČ IZAŠAO IZ BOLNICE Nakon velikih respiratornih problema, njegova naslednica otkrila kako se sada oseća 10:10 Vip 0
Alo/I.G. PALA U NESVEST NA SCENI Manje poznati detalji iz života Jelene Rozge, prošla je trnovit put do zvezda 20:17 Vip 0
Alo/I.G. POSLE 14 GODINA OD NJEGOVE SMRTI TONI JEDVA SMOGAO SNAGE DA PROGOVORI Toše je bio obožavan među kolegama, a među prvima se ogalasio, hrvatski pevač 10:05 Vip 0
Alo/Đ.M. DUGO JE VODILA BORBU SA KILOGRAMIMA Proslavila se u poznatom rijalitiju, udala za Srbina, a danas je ova hrvatska pevačica prava bomba! (FOTO) 17:09 Vip 0
Alo/I.G. UGRIZI SE ZA JEZIK SLEDEĆI PUT! Maju Šuput brutalno isprozivali zbog ponašanja u emisiji! 17:10 Vip 0
Alo/I.G. DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O RASKIDU Odlučila da prekine ćutanje, nakon što je saznala da je Grašo sa 15 godina mlađom ženom! 23:03 Vip 0
Alo/I.G. OTKRIVENI DETALJI PREVARE PETRA GRAŠE Ostavio Danijelu nakon 24 godine zbog zajedničke bliske prjateljice 18:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37