Pink/Alo/D.S. PEVAČICA IZ HRVATSKE IZNAJMLJUJE SRPSKE MUŠKE PROSTITUTKE U ponudi su i dva bivša rijaliti igrača, a evo kako im se diže cena i šta sve nude! 20:44 Vip 0
Alo/D.S. DEKOLTEOM RASPAMETILA PRATIOCE Nives Celizius u provokativnom izdanju postavila ovo pitanje fanovima! 22:50 Vip 0
Alo/D.S. ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POZITIVNA NA KORONA VIRUS Pevačica objavila rezultat testa i obratila se fanovima (FOTO) 13:34 Vip 0
Nedeljko Kiš KAD JE TEŠKO STISNEM ZUBE! Jelena Rozga otvorila dušu o svim aktuelnim temama, a otkrila i ovo (VIDEO) 07:15 Razonoda 1
24Sedam/Alo/Đ.M. TROŠILA SAM EMOCIJE NA POGREŠNE MUŠKARCE! Jelena Rozga konačno otvorila dušu o emotivnom životu i priznala jednu veoma bitnu stvar 10:45 Vip 2
Alo/Đ.M. PREDVIĐALI SU JOJ BLISTAVU KARIJERU Naša pevačica se nakon užasne saobraćajke povukla sa scene, pala u depresiju, a danas izgleda neprepoznatljivo! (FOTO) 10:53 Vip 0
Srbija Danas/Alo/D.S. SEVERINA SE OBRATILA EMOTIVNOM PORUKOM KOJA KIDA SRCE! Patnja za sinom ne prolazi, ni nakon 20 meseci joj nije bolje! 14:30 Vip 2
Alo/D.S. BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA! Nina Badrić objavila fotografiju u kupaćem kostimu, i oduševila sve! 14:14 Vip 0
Nedeljko Kiš EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dušica Grabović otkrila u čemu je bolja od koleginice iz Hrvatske: Severina se loše ka*a, ja sam je prevazišla! 07:05 Vip 1
Republika/Alo RATKO MLADIĆ JOJ JE HILTER, A SRBI JOJ NAPRAVILI KARIJERU! Skandal u Vrnjačkoj Banji, Severinu plaćaju da peva uoči "Oluje"! 22:00 Vip 6
Alo.rs/M.A. DANIEL NE PITA KOLIKO KOŠTA Odveo Anu na medeni mesec iz snova, pevačica pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu na luksuznoj destinaciji (FOTO) 23:30 Vip 0
Večernji.hr/Alo/Đ.M. NE KRIJE ZADOVOLJSTVO! Nina Badrić izbacila namirnicu koja joj je uticala na zdravlje, pevačica više ne izgleda isto, a ovo je ključ svega 16:33 Vip 0
Alo/Kurir IMA TRI BRAKA IZA SEBE I BIVŠU KUMU KOJU SVI ZNATE Kaja Ostojić i ova srpska zvezda prekinule kumstvo zbog njenih reči! 09:03 Vip 0
Alo/Jutarnji/T.Đ LUPAO MI JE NA VRATA, STAVIO MI JE UREĐAJ ZA PRAĆENJE NA KOLA Nina Badrić se susrela s muškarcem koji je progonio kao u najstrašnijim holivudskim filmovima! 14:40 Vip 0
Alo/Kurir/T.Đ ONA "ŠETA" SAMO DOBRE FRAJERE Jelena Rozga ima novog dečka, u pitanju je poznati i zgodni kuvar, a evo kako je osvojio! (FOTO) 15:25 Vip 1
alo.rs/S.Ć. SEVERINA BICIKLOM KRENULA NA MALDIVE! Muškarcima neće biti dobro! Da li ovako izgleda žena u petoj deceniji? 15:57 Žena 0
OVO NIJE MOGUĆE! Maja Šuput se skinula samo dva meseca nakon porođaja, pevačica u petoj deceniji pokazala zanosno telo, fanovi ostali u neverici! (FOTO) 19:15 Vip 3
Alo/Blic/T.Đ Pijem određenu terapiju u dogovoru sa lekarima: Jelena Rozga otkriva kako se bori sa bolešću! 09:20 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/Đ.M. Emotivna ispovest Nede Ukraden koju do sada nije ispričala javnosti, dotakla se ćerke, a spomenula i upoznavanje sa Titom i Gadafijem! 22:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37