Ermin Biberović ANA ĆURČIĆ IZNELA STRAVIČNE DETALJE PAKLA KROZ KOJI PROLAZI "Javljeno mi je da se okupljaju na čelu sa Zvezdanom" 20:32 Vip 0
Ermin Biberović ALEKSANDRA JAVNO OTKRILA ŠTA JOJ JE URADIO FILIP Nikolićeva zanemela od šoka, fanovi ne mogu da veruju! (FOTO) 19:39 Vip 0
Ermin Biberović EVO GDE JE POBEGLA KUMA ANE ĆURČIĆ! Svi komentarišu da ulazi u Zadrugu 7, a sada napravila pravu pometnju objavom! (FOTO) 22:35 Vip 0
Ermin Biberović GLEDATELJKA RAZOTKRILA ANU I URNISALA JE Suočila je sa činjenicama i neoborivim argumentima, Ćurčićeva se ukopala u mestu! 18:46 Vip 0
Ermin Biberović HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU SINOĆ Publika napustila studio i pobegli, nastao opšti haos! (FOTO) 17:23 Vip 0
Amina Jusović ZADRUGARKE NEKAD I SAD Odlazile pod nož i menjale lični opis, a ovako su izgledale kad su se prvi put pojavile u rijalitiju (FOTO) 11:46 Vip 0
Ermin Biberović PORODICA U STRAHU ZBOG ANE! Niko ne može da je smiri nakon finala Zadruge, izgubila kontrolu nad sobom! 22:30 Vip 0
Ermin Biberović TREBA DA VAS JE SRAMOTA ŠTO NE VOLITE ZADRUGU! Jovana Jeremić isprozivala sve koji su protiv rijalitija i uputila im snažnu poruku! 21:20 Vip 0
Ermin Biberović NERVNO RASTROJSTVO ANE ĆURČIĆ! Napravila haos u domu, krenula da baca stvari, a onda je morala da prizna sve deci! 18:16 Vip 0
Ermin Biberović NE PRESTAJE DA PLAČE I KUKA, PLAŠI SE ZA ŽIVOT! Stravične scene Ane Ćurćić nakon izlaska iz Zadruge, drama u njenom domu ne prestaje! 16:19 Vip 0
Ermin Biberović POBEGAO JE U GEPEKU ZA HRVATSKU! Kristijan Golubović izneo šok optužbe na račun Filipa Cara, nije smeo da se suoči uživo s njim! (VIDEO) 15:27 Vip 0
Ermin Biberović ANA SE GUŠILA I GRCALA U SUZAMA Kamere snimile trenutak koji razara, nije mogla da dođe sebi! (VIDEO) 23:00 Vip 0
Ermin Biberović NIJE IZDRŽAO! Filip se iznenada oglasio i priznao šta se zapravo dešava sa Aleksandrom, nije želeo više da krije! (FOTO) 22:38 Vip 0
Ermin Biberović PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON FINALA! Uključila lajv dok Aca Bulić spava, a onda konačno otkrila istinu o kumi! 22:15 Vip 0
Ermin Biberovič ALEKSANDRA ISKORISTILA DALILU KAKO BI OBMANULA NACIJU? Isplivali neoborivi dokazi, raskrinkana njena taktika! 21:45 Vip 0
Ermin Biberović NAROD KONAČNO VIŠE NE PADA NA ŽRTVE! Anđela bez dlake na jeziku prekomentarisala drugo mesto Ane Ćurčić, a onda iznenadila o Aleksandri! (VIDEO) 21:00 Vip 0
Ermin Biberović KATASTROFA, ZNALI SMO DA ĆE ONA DA POBEDI! Marija Kulić osula drvlje i kamenje po Aleksandri Nikolić, a onda otkrila pravo lice Ivana Marinkovića! 20:06 Vip 0
Ermin Biberović PRVO OBRAĆANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON POBEDE! Dok je Filip sam otišao kući, evo šta je ona svima poručila (FOTO) 19:36 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA ĐURIČIĆ PRIZNALA KOME ĆE ZAGORČATI KAFU Dotakla se i Aleksandrine pobede, a onda otkrila svoju tajnu! (VIDEO) 18:34 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31