Olivera Konatar / Ermin Biberović ANINA MAJKA PO PRVI PUT ZA ALO! "Teško sam podnela Zvezdanovu izdaju, zbog tog pakla sam primorana da uradim ovo" 21:00 Vip 0
Ermin Biberović UPRAVO SE OGLASIO ŽELJKO MITROVIĆ PRED VELIKO FINALE Zvanično najavio novi projekat, evo šta se očekuje nakon Zadruge 20:35 Vip 0
Olivera Konatar / Ermin Biberović PRVI STIGAO U ŠIMANOVCE Taki Marinković šokirao kolima od 150.000 evra, pa za Alo! otkrio šta sve čeka njegovu mezimicu (VIDEO) 20:05 Vip 0
Ermin Biberović ŠOK PREOKRET PAR SATI PRED SAMO FINALE! Oni su najnoviji favoriti za pobedu u Zadruzi 19:34 Vip 0
Ermin Biberović MILJANA I MARIJA OBMANULE PRODUKCIJU! Evo koliko su zapravo unapred uzele novce pred ulazak u Zadrugu, diskvalifikacija im nije mogla ništa! 19:12 Vip 0
Ermin Biberović MAJA GRCA U SUZAMA Ogolila dušu neposredno pred kraj Zadruge, slomila se i iznela sve što joj je na duši 18:59 Vip 0
Ermin Biberović VELIKA NEPRAVDA MI JE UČINJENA! Anđela Đuričić van sebe nakon dolaska kod roditelja, prelomila i razvezala jezik o svim šok detaljima 17:33 Vip 0
Ermin Biberović ZVEZDAN SE HITNO OBRATIO ANI PRED KRAJ ZADRUGE Uputio joj brutalnu poruku i opomenu, večeras se očekuje neviđeni haos 17:13 Vip 0
Ermin Biberović MAJI MARINKOVIĆ DEDA OSTAVIO OGROMNO BOGATSTVO Postavio joj poseban ultimatum, a evo čime sve raspolaže! 16:26 Vip 0
Ermin Biberović RASKRINKANA PROŠLOST ANE ĆURČIĆ Sve njene radnje izašle na videlo, iz Zadruge odnosi neverovatno bogatstvo! 15:49 Vip 0
Ermin Biberović ALEKSANDRA SE SLOMILA PRED DEJANOM Nije mogla više da izdrži, otkrila sve detalje tajnog razgovora s njim, Filip će doživeti nervni slom 15:25 Vip 0
Ermin Biberović ACA BULIĆ U ZADRUZI PRED FINALE Ana se guši u suzama i ne može da veruje, učesnici zanemeli (FOTO) 15:19 Vip 1
Marija Kostić NAVIJA ZA NJEGA OD POČETKA Ermina otkrila ko je njen favorit, Rodni je podržao u odluci 01:00 Vip 0
Marija Kostić "VEĆI JE PREVARANT I LOPOV OD ZVEZDANA SLAVNIĆA" Ermina raskrinkala Anu Čurćić pa priznala da ima dokaze protiv nje 00:00 Vip 0
Marija Kostić ČEKA GA SUSRET SA PALČICOM Marko Petrušević Petrući zauzeo je 22. mesto u ''Zadruzi 6'' 03:00 Vip 0
Marija Kostić DAO SVOJ SUD Bora Santana progovorio o budućnosti Aleks i Cara, pa javno pohvalio ovog zadrugara 01:20 Vip 0
Marija Kostić "MILICA JE MENI PRIČALA O SKROZ DRUGOM MOMKU" Ana Spasojević šokirana ponašanjem Veselinovićeve prema Bilalu 23:40 Vip 0
Marija Kostić POKRAO PRODUKCIJU Bilal Brajlović dobio milionsku kaznu, pa doneo skandaloznu odluku 21:30 Vip 0
Marija Kostić MNOGE TAJNE ĆE OSTATI NEOTKRIVENE Ivana Šopić otvorila dušu pa sumirala utiske iz ove sezone 20:10 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57