Ermin Biberović ALEKSANDRA VAN SEBE NAKON SAZNANJA DA ĆE SE SUOČITI SA DEJANOM Poručila mu samo jedno, momenat koji svi priželjkuju 17:44 Vip 0
Ermin Biberović IVANA ŠAŠIĆ PRIJAVILA BOJANA SIMIĆA Bivši Zadrugar po izlasku pobegao i sakrio se, a evo šta mu se sve stavlja na teret 17:10 Vip 0
Ermin Biberović ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM, PA PRIZNALA ZA KOGA NAVIJA DA POBEDI Zadrugari zanemeli zbog njenog izlaganja, izbacila sav gnev iz sebe! 16:33 Vip 0
Ermin Biberović RASKRINKANI ZVEZDAN I ANA Evo šta će se desiti po njenom izlasku iz rijalitija, Anđela će doživeti nervni napad i pasti u zaborav! 15:43 Vip 0
Amina Jusović DONETA KONAČNA ODLUKA Veliki Šef nemilosrdan zbog ovih stvari, poznato šta će biti sa Majom i Anom Ćurčić! 14:31 Vip 0
Amina Jusović NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA Iznenađenje pred sam kraj rijalitija, zadrugari za ovo nisu spremni! 13:46 Vip 0
Marija Kostić ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA Njegov sin pokrenuo svoj biznis, a otac je sve vreme uz njega 20:00 Vip 0
Amina Jusović NEOČEKIVAN PRESEDAN PRED SAM KRAJ Zadrugarima neće biti dobro, sledi žestoka borba za veliko finale! 09:29 Vip 0
M. Kostić ZADRUGA DOBIJA POTPUNO NEOČEKIVANOG POBEDNIKA? Evo kakvi su rezultati ankete, borba za prvo mesto i dalje neizvesna 23:30 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA I ZVEZDAN MORAJU HITNO DA BEŽE IZ SRBIJE Za sve je kriv njegov prijatelj iz zatvora, sele se daleko, a evo šta će tamo raditi! 20:38 Vip 0
Ermin Biberović ZORICA RASKRINKALA ANU Dovela Ćurčićevu do tačke pucanja, a onda nastao žestok sukob sa Janjušem! 19:20 Vip 0
Ermin Biberović "KARMA JE K*ČKA, A JA JOŠ VEĆA!" Anđela likuje zato što je unakazila Maju Marinković, u sve umešala Filipa Cara i sve javno objavila (FOTO) 18:28 Vip 0
Ermin Biberović ANA ULETELA U STUDIO I NAPRAVILA HAOS ZORICI Obrušila se na Janjuša i Mikicu, sve se orilo, Ćurčićevoj popustile kočnice! 17:50 Vip 0
M. Kostić OVU ŽURKU ĆE PAMTITI Željko Mitrović spremio zadrugarime neviđeno iznenađenje povodom svog rođendana 01:30 Vip 0
M. Kostić "BIĆE NAJPRODAVANIJA, SIGURNO" Evo čime će se Anđela Đuričić baviti sada kad nema više "Zadruge" 01:20 Vip 0
M. Kostić PONOVO UDARILA NA PRODUKCIJU Marija Kulić iznela sramne optužbe, zaprepastila pratioce na društvenim mrežama 01:00 Vip 0
M. Kostić "SPREMAN SAM NA VELIKE STVARI" Car javno progovorio o emocijama prema Aleks, pa postavio na mesto sve koji umanjuju njegovu ljubav 21:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 14:25
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10