UCENJUJU ME Oglasila se Milena Kačavenda nakon što je uhvaćena sa Mensurom, ovo je istina o njihovom odnosu 12:14 Vip 0
MENSUR ODLEPIO ZA KAČAVENDOM Budući zadrugari uhvaćeni zajedno, u prisnom izdanju šokirali sve na plaži 12:03 Vip 0
MILENA KAČAVENDA POKAZALA INTIMU Skinula se i previše opustila, a onda sevnula "cica maca" (FOTO) 21:00 Vip 0
DOLILA ULJE NA VATRU! Milena Kačavenda pokopala Anu pre ulazak u rijaliti, ovoj potez joj Ćurčićeva neće oprostiti! (FOTO) 14:30 Vip 0
MILENA KAČAVENDA U NUDISTIČKOM KAMPU Intimni kadrovi ostavljaju bez daha, skinula se i pokazala sve (FOTO) 19:53 Vip 0
LEGIJA JE ULETEO U DŽEJOVU KAFANU SA BEBOM U KOLEVCI Milena Kačavenda iznela stravične detalje, Milorad Ulemek je držao zatočenu?! 12:00 Vip 1
DUGO JE ĆUTALA O OVOME! Milena Kačavenda iznela jezive stvari o Ani, a evo šta je krila od saopstvene dece 23:15 Vip 0
PONIZILA JE PRED SVIMA Rat ne prestaje, Ana Ćurčić javno prozvala Milenu Kačavendu, svi joj se smeju 16:19 Vip 0
OVO JE UNIŠTENJE ANE ĆURČIĆ Milena otkrila užasne stvari o bivšoj drugarici, pa pomenula njenu decu! 14:00 Vip 0
ZVALA ME JE I OTVORENO MI PRETILA Milena Kačavenda otkrila detalje odnosa sa Anom Ćurčić: Rekla je da će to uraditi nakon mog ulaska u Zadrugu 12:20 Vip 0
DOK JE ZVEZDAN BIO U ZATVORU, ANA JE BILA SA DRUGIM MUŠKARCEM? Milena Kačavenda ima keca u rukavu, Ćurčićevoj sledi pakao 09:40 Vip 0
MILENA ĆE IH UNIŠTITI, SVAŠTA ZNA Ovo je pakleni plan Kačavende, spremila osvetu Ani i Buliću 07:00 Vip 0
ANA U STRAHU ZBOG MILENINOG ULASKA U ZADRUGU! Kačavenda poseduje dokaze da je Ćurčićeva prevarila Zvezdana s njim 22:45 Vip 0
PRIMORANA SAM DA ĆUTIM! Procurila velika tajna Milene Kačavende, ovo joj je taktika za Zadrugu 15:22 Vip 0
ZAMOLILI SU ME DA ĆUTIM! Evo ko će štititi Milenu Kačavenda tokom učešća u Zadruzi, procurili zabranjene informacije 21:01 Vip 0
OVO JE TAJNI PLAN MILENE KAČAVENDE ZA ZADRUGU U sve umešani Ana i Zvezdan, raskrinkavanje će izazvati neviđeni haos 16:41 Vip 0
ANA ĆURČIĆ NAPALA MILENU KAČAVENDU NA ULICI Sasula joj sve u lice, nastao žestok okršaj i pretnje 19:44 Vip 1
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00