Amina Jusović RASKRINKALA KUMU Kačavenda tražila pare od fanova, a Ana tvrdi da nije dobila ni dinar! 07:00 Vip 1
Amina Jusović KAČAVENDA POKRALA PARE OD FANOVA? Ani slali novac i poklone, a ništa od toga nakon finala nije videla! 10:57 Vip 0
Amina Jusović KAČAVENDA POKAZALA INTIMU Kuma na bazenu u vrelom izdanju, a tetovažu na ovom mestu krije kao zmija noge (FOTO) 13:15 Vip 0
Ermin Biberović EVO GDE JE POBEGLA KUMA ANE ĆURČIĆ! Svi komentarišu da ulazi u Zadrugu 7, a sada napravila pravu pometnju objavom! (FOTO) 22:35 Vip 0
Marija Kostić KAČAVENDA NAPUSTILA SRBIJU Milena nakon rijalitija "pobegla" iz zemlje, pa se oglasila sa aerodroma 21:20 Vip 0
Nina Denda OTKRIVENI PRAVI MOTIVI MILENE KAČAVENDE? Ana demantovala kumu, a evo zbog čega je iznosila laži o Zvezdanu Slavniću 14:30 Vip 0
Ermin Biberović TAJ DEO ŽIVOTA JE ZA MENE ZAVRŠEN! Milena Kačavenda donela šok odluku, pakuje kofere i odlazi! 17:58 Vip 0
Ermin Biberović EVO KAKO JE ANA ĆURČIĆ NAJVIŠE PROFITIRALA OD ZADRUGE! Isplivali strogo čuvani detalji, pokreće sopstveni biznis, uložiće ogroman novac! 17:28 Vip 0
Amina Jusović PLAČEM DOK MI SRCE DRHTI Milena Kačavenda se oglasila o Ani i novoj situaciji koja ih je zadesila! 13:35 Vip 0
Amina Jusović SPREMAMO ISTINU Ana i Kačavenda otkrile sve o svađi, pa u lajvu priznale: Probali su da nas rastave! 09:21 Vip 0
Ermin Biberović MILENA KAČAVENDA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Nakon završetka Zadruge konačno rešila sve da prizna o Ani Ćurčić, sledi žestok rat! 15:28 Vip 0
Milica Veličković OGLASILA SE MILENA KAČAVENDA I KONAČNO RAZBILA TIŠINU! Rešila da progovori i iznese istinu: "Nismo ni kafu popile" 13:46 Vip 0
Amina Jusović OSTAVILA JE POVERENJE I ŽIVOT U NJENIM RUKAMA Zorica Marković otvorila sve karte, evo da li je Kačavenda iskoristila Aninu prošlost! 12:05 Vip 0
Amina Jusović KAČAVENDA ISKORIŠĆENA I ODBAČENA? Evo šta se dešava sa prijateljstvom Ane Ćurčić i njene kume, dokazi izašli na videlo! 09:46 Vip 0
Milica Veličković RAT MEĐU KUMAMA! Ana Ćurčić demantovala Kačavendu, ona se oglasila i žestoko joj odgovorila! 12:05 Vip 0
Nina Denda STRAHUJE OD VOŽDOVAČKOG KLANA Ermina tražila obezbeđenje zbog Anine kume Kačavende 08:00 Vip 0
Amina Jusović OŠTETILA JE ROĐENA KUMA Zorica Marković besna na Kačavendu, najavila totalno raskrinkavanje! 03:23 Vip 0
Amina Jusović DRAMA U SUPERFINALU Milena Kačavenda reagovala na optužbe Zorice Marković, spremna da istera sve na čistac! 03:15 Vip 0
Nina Denda ONO ŠTO SAM SAZNALA JE STRAŠNO! Zorica Marković spremna da raskrinka Milenu Kačavendu i otkrije sve njene spletke 02:57 Vip 0
Nedeljko Kiš / Ermin Biberović NISAM JE ČULA OD PARFEMA” Kačavenda oštro odgovorila na Erminine prozivke, a Anina majka poručila samo jedno Zvezdanu 19:42 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02