Alo/D.S. CAREVO PRVO OBRAĆANJE MAJI MARINKOVIĆ! Filip otvorio dušu, evo šta joj je poručio nakon njene diskvalifikacije! 20:26 Vip 0
Alo/D.S. KRIJE SE U IZNAJMLJENOM STANU Maja Marinković pognute glave, komšije je razotkrile: Od sramote ne ide napolje! 16:54 Vip 0
Informer/Alo/D.S. OSTALI SMO GOLI I BOSI! Taki Marinković progovorio o Majinoj diskvalifikaciji, lomio po kući i vikao! 16:44 Vip 1
Pink/Alo/D.S. CAREV PRIJATELJ SREĆAN ZBOG MAJINE DISKVALIFIKACIJE Bruno podržao druga, pa se osvrnuo na Dalilu: Ne može ništa da me iznenadi! 15:36 Vip 1
Alo/D.S. DEDA MAJE MARINKOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA Nakon diskvalifikacije oglasio se i on, evo kako je prokomentarisao vest o tome da je izbačena iz rijalitija 22:05 Vip 1
Alo/D.S. NOVI DETALJI OBRAČUNA MAJE I CARA Filipu izdeformisani prsti na nogama, jedva hoda, stopala mu u ranama 18:57 Vip 4
Alo/D.S. TOLIKO SAM PRIČAO I POKUŠAVAO... Filip Car ne može da podnese Majinu diskvalifikaciju, Osmakčić i Zola ga tešili! 18:25 Vip 6
Alo/D.S. UPLAKAN JEDVA HODAO OD BOLA Filip Car slomljen zbog Majine diskvalifikacije, Miki došao da ga oraspoloži 18:07 Vip 2
Republika/Alo/D.S. OGLASIO SE TAKI NAKON MAJINE DISKVALIFIKACIJE Otac Marinkovićeve šokiran, evo šta je uradio kada je saznao! 17:51 Vip 4
Alo/D.S. GRCA U SUZAMA Filip Car slomljen nakon diskvalifikacije Maje Marinković, Zola pokušava da ga uteši! 17:41 Vip 3
Alo/D.S. DISKVALIFIKOVANA MAJA MARINKOVIĆ Produkcija donela hitnu odluku, nastao muk u Beloj kući! 17:24 Vip 4
Mondo/Alo/K.G. OTKRIVENA ISTINA DVE NEDELJE NAKON ŠTO JE DISKVALIFIKOVANA Ovo je pravi razlog zašto je Miljana nasrnula na Zolu! 12:25 Vip 1
Alo/D.S. CAR UDARIO DEJANA, BIĆE DISKVALIFIKOVAN?! Haos neviđenih razmera, Dalila gađala Filip šoljom, opšte rasulo! 18:00 Vip 0
Alo.rs/M. S. MILJANA MI SE JAVILA NAKON DISKVALIFIKACIJE Mišel Gvozdenović za ALO!VIP progovorio o odnosu s Kulićevom i šta mu je kazala! (VIDEO) 13:26 Vip 1
Alo/I.G. MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U LAZI! Diskvalifikovanoj zadrugarki pozlilo, hitno joj prepisali terapiju 20:54 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. DROGIRALA SAM SE SA JANJUŠEM I MAJOM! Skandalozne tvrdnje Miljane Kulić, nakon diskvalifikacije rešila da otkrije sve tajne cimera, a tu nije stala! 07:44 Vip 1
Pink.rs/Alo/K.G. NOVI HAOS U ŠIMANOVCIMA! Miljana ne prestaje da pravi skandale, zvala policiju i lažno prijavila da joj produkcija nije vratila dokumenta i stvari, dokazano suprotno! 16:14 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. OČAJNI I VAN SEBE! Oglasili se Kulićevi nakon Miljanine diskvalifikacije i jezivog napada na Zolu! 15:05 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. HITNA POMOĆ DOŠLA PO MILJANU KULIĆ! Ekipa intervenisala na licu mesta, zadrugarki pozlilo! 14:56 Vip 5
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NE ČEKAJTE BUS NA OVOJ STANICI, NEĆETE GA DOČEKATI Ukida se poznato stajalište u Beogradu 09:30 Vesti 0
ŽENA JOJ JE DOBACILA KOMENTAR NA RAČUN NJENOG NOSA USRED PRODAVNICE Devojčina reakcija se prepričava, ono što je usledilo raspametilo je mnoge 10:25
KO JE KRILNI CENTAR EFESA KOJI JE SRUŠIO ZVEZDU? Rođen u Albaniji, košarku učio u Prizrenu, a ovako je stigao na najveću scenu 09:10