Informer PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ Otkrila je sve detalje o odlasku na psihijatriju: Treba mi mir 10:35
Alo/I.G. PRVA FOTOGRAFIJA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Maja podbula i bez šminke, Taki je teši! 09:11 Vip 6
Nina Denda RIJALITI PLUS OTKRIVA: Marinkovićeva nakon diskvalifikacije doživela pomračenje, Taki šalje Maju kod psihijatra 08:30 Vip 0
Blic/Alo/D.S. HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU Maja Marinković se samopovređivala i lomila sve oko sebe, Taki očajan! 23:12 Vip 6
Alo/D.S. CAREVO PRVO OBRAĆANJE MAJI MARINKOVIĆ! Filip otvorio dušu, evo šta joj je poručio nakon njene diskvalifikacije! 20:26 Vip 0
Alo/D.S. KRIJE SE U IZNAJMLJENOM STANU Maja Marinković pognute glave, komšije je razotkrile: Od sramote ne ide napolje! 16:54 Vip 0
Informer/Alo/D.S. OSTALI SMO GOLI I BOSI! Taki Marinković progovorio o Majinoj diskvalifikaciji, lomio po kući i vikao! 16:44 Vip 1
Pink/Alo/D.S. CAREV PRIJATELJ SREĆAN ZBOG MAJINE DISKVALIFIKACIJE Bruno podržao druga, pa se osvrnuo na Dalilu: Ne može ništa da me iznenadi! 15:36 Vip 1
Alo/D.S. DEDA MAJE MARINKOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA Nakon diskvalifikacije oglasio se i on, evo kako je prokomentarisao vest o tome da je izbačena iz rijalitija 22:05 Vip 1
Alo/D.S. NOVI DETALJI OBRAČUNA MAJE I CARA Filipu izdeformisani prsti na nogama, jedva hoda, stopala mu u ranama 18:57 Vip 4
Alo/D.S. TOLIKO SAM PRIČAO I POKUŠAVAO... Filip Car ne može da podnese Majinu diskvalifikaciju, Osmakčić i Zola ga tešili! 18:25 Vip 6
Alo/D.S. UPLAKAN JEDVA HODAO OD BOLA Filip Car slomljen zbog Majine diskvalifikacije, Miki došao da ga oraspoloži 18:07 Vip 2
Republika/Alo/D.S. OGLASIO SE TAKI NAKON MAJINE DISKVALIFIKACIJE Otac Marinkovićeve šokiran, evo šta je uradio kada je saznao! 17:51 Vip 4
Alo/D.S. GRCA U SUZAMA Filip Car slomljen nakon diskvalifikacije Maje Marinković, Zola pokušava da ga uteši! 17:41 Vip 3
Alo/D.S. DISKVALIFIKOVANA MAJA MARINKOVIĆ Produkcija donela hitnu odluku, nastao muk u Beloj kući! 17:24 Vip 4
Mondo/Alo/K.G. OTKRIVENA ISTINA DVE NEDELJE NAKON ŠTO JE DISKVALIFIKOVANA Ovo je pravi razlog zašto je Miljana nasrnula na Zolu! 12:25 Vip 1
Alo/D.S. CAR UDARIO DEJANA, BIĆE DISKVALIFIKOVAN?! Haos neviđenih razmera, Dalila gađala Filip šoljom, opšte rasulo! 18:00 Vip 0
Alo.rs/M. S. MILJANA MI SE JAVILA NAKON DISKVALIFIKACIJE Mišel Gvozdenović za ALO!VIP progovorio o odnosu s Kulićevom i šta mu je kazala! (VIDEO) 13:26 Vip 1
Alo/I.G. MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U LAZI! Diskvalifikovanoj zadrugarki pozlilo, hitno joj prepisali terapiju 20:54 Vip 1
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
NIJE MU BILO SPASA Preminuo muškarac zarobljen ispod kombija u Novom Sadu, povređeni dečak (13) prebačen u bolnicu 23:04 Hronika 0
FINALISTI SE VEĆ ZNAJU? Čeka nas englesko finale Lige Evrope, Junajted protutnjao Bilbaom, Totenhem piše kraj norveške bajke 23:05