"MIONA HOĆE DA DISKVALIFIKUJE ŠA!" Pojavile se jezive tvrdnje o Jovanovićevoj: "Dopisivala se sa drugima" 16:02 Vip 0
DISKVALIFIKOVANA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U BOLNICI! Otkriveni šok detalji: Pronađena mi je droga u krvi! 09:35 Vip 0
SKANDALOZNA UČESNICA MOMENTALNO DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE Muk i neverica na imanju, ovome se niko nije nadao! 07:55 Vip 0
TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA JELENU MARINKOVIĆ! Evo šta je usledilo nakon tuče sa Ivanom 08:40 Vip 0
SVE SAM ZNALA UNAPRED! Prvo oglašavanje Miljane Kulić, otkrila detalje iz Elite koje gledaoci nisu mogli da vide 11:45 Vip 0
KULIĆI PRODAJU KUĆU U NIŠU? Miljana im napravila pakao zbog dugova, ovo im je jedina opcija! 13:05 Vip 0
OTKRIVENO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ Nestala nakon diskvalifikacije, a sada pronađena na ovom mestu 16:02 Vip 0
KAZNU ĆE DA PLATI SLEDEĆIM UČEŠĆEM, ZA OVO JE ISPLAĆENA! Marija Kulić nakon što je Miljana diskvalifikovana iz Elite, obelodanila sve detalje 22:58 Vip 0
EVO ŠTA SU NAS KULIĆKE PITALE KAD SMO IH POZVALI Miljana ponavljala samo jedno, spomenula i produkciju! 13:25 Vip 0
MILJANA KULIĆ PRETILA UBISTVOM?! Gađala obezbeđenje kamenjem, pa jurila cimere po imanju, jezive scene pre diskvalifikacije! 13:10 Vip 0
OTKRIVAMO GDE SE NALAZI MILJANA Kulićevu nakon haos u Eliti i diskvalifikacije produkcija odvela na ovu lokaciju 12:50 Vip 0
OTKRIVAMO ZBOG ČEGA JE MILJANA DISKVALIFIKOVANA Ovo je prethodilo odluci produkcije da Kulićevu izbaci iz takmičenja! 12:26 Vip 0
NEMA DA PLATI KAZNU OD 50.000 EVRA Diskvalifikovana zadrugarka moli za alternativu: Nadam se da će me pomilovati 20:10 Vip 0
ZBOG OVOGA JE UČESNICA DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE! Pojavio se jeziv snimak, skočila na cimerku, a tu nije kraj, karambol u rijalitiju! 15:28 Vip 0
UČESNICA ELITE MOMENTALNO DISKVALIFIKOVANA! Hitna reakcija produkcije, mora da plati ogromnu kaznu! 15:04 Vip 0
DISKVALIFIKOVANI UČESNIK TRAŽI RAZGOVOR SA ŽELJKOM I MILICOM! Progovorio o svemu, javno im se obratio bez dlake na jeziku! 16:15 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 36
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0