MILJANA KULIĆ HITNO DISKVALIFIKOVANA Produkcija donela odluku, Kulićeva odmah napustila Belu kuću 20:58 Vip 0
MILJANA NIJE PSIHIČKI DOBRO! Zola napustio Srbiju, nakon svih skandala Čolić provodi vreme sa njim 18:20 Vip 0
ZOLA SE PONOVO OGLASIO NAKON DISKVALIFIKACIJE Hitno napustio Srbiju, a sada obelodanio šta se zapravo dešava 19:36 Vip 0
ŠOK OBRT! Nakon skandala i diskvalifikacije, Zola povukao ovaj potez, svi se pitaju šta se dešava sa njim 20:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE LAZARA ČOLIĆA ZOLE! Otkriveno gde se sada nalazi, a on poručio samo jedno: Milja nas izdala! 16:59 Vip 0
SADA JE SVE JASNIJE! Miljana se vratila u Elitu nakon što je Zola pobegao, zaboravila na kamere, pa otkrila sve detalje 16:15 Vip 0
ZOLA UCENJIVAO PRODUKCIJU ZA 100.000 EVRA! Isplivali skandalozni detalji nakon Čolićeve diskvalifikacije, sve se saznalo! 14:52 Vip 2
ĐEDOVIĆ KRIV ZA NJEGOVU DISKVALIFIKACIJU? Isplivao snimak, ovo je razlog bežanja Nikole iz Elite! 12:13 Vip 1
ZBOG OVOGA SE DISKVALIFIKOVAO Isplivao poslednji razgovor Predsednika, nakon toga je pobegao! 08:37 Vip 2
KAZNA OD 100.000€ Oglasili se diskvalifikovani takmičari, evo šta rade nakon izlaska iz rijalitija 13:01 Vip 1
UČESNIK ELITE IPAK NIJE DISKVALIFIKOVAN Šok brt, kontaktirao odmah produkciju, isplivali detalji razgovora 14:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE IZBAČENOG UČESNIKA ELITE Nikola zagrmeo, obratio se direktno njima i to ovim rečima! 16:22 Vip 0
ĐOKOVIĆ BI ZBOG OVOGA BIO DISKVALIFIKOVAN Incident na Vimbldonu o kojem bruje Novakovi navijači (VIDEO) 22:30 Sport 0
M. Čubrak SKANDAL KAKAV DUGO NIJE VIĐEN Teniser potpuno poludeo, svađao se i polomio reket o sudijunu stolicu, pa dobio diskvalifikaciju (VIDEO) 19:02 Sport 0
Alo/N.K. ANTIRATNA PESMA ILI ČISTA PROVOKACIJA?! Srpski poznavaoci Evrovizije komentarišu da li su skandalozni Hrvati povredili nečija osećanja! 20:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OSTAVIO NOVČANIK SA 400.000 EVRA U KAFIĆU Kad je shvatio ŠTA se desilo, poslao je OVU poruku gazdi lokala (FOTO) 16:28 Vesti 0