Alo!/V.P./Mediji DRAMATIČAN PORAST NASILJA U PORODICI Za 4 meseca izrečeno skoro 10.000 mera - kada i kako prijaviti nasilnika? 22:19 Hronika 0
Alo/A.J. "PUNO IM JE KAD JE ŽENA IMALA TRI MOMKA" Katarina Grujić progovorila od predrasudama koje imaju muškarci, pa otkrila kakvu devojku niko ne želi da oženi 20:41 Vip 0
najžena.rs "E SAD ME BLAM JER SAM MUŠKO": Pojavila se baletanke za muškarce zbog kojih jači pol "povraća", a cena je bezobraazno velika 18:02
Alo/A.J. "SVI MOJI BIVŠI BI BILI OPET SA MNOM" Jovana Jeremić progovorila o muškarcima, pa šokirala priznanjem da je najviše privlače ovakvi! 16:20 Vip 0
Alo!/Mediji OVO JE UHAPŠENI ZBOG SILOVANJA KOD ZRENJANINA Satima je mučio ženu, na telo joj urezao inicijale! 13:21 Hronika 1
Alo; "PRONAŠLI SMO ČEKIĆ!" Optužila je trojicu za silovanje, objavila povrede na Fejsbuku, a onda je došlo do neviđenog obrta! 21:39 Vesti 0
Pink/Alo/B.S. SANJA STANKOVIĆ IZGUBILA VERU U MUŠKARCE: "Dosta mi je da budem jaka, hoću da budem žena" 10:15 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA KAKO MUŠKARCI GLEDAJU NA NJU: "Ne ide cveće uz mene, ali idu puške" 21:55 Vip 0
Alo!/Telegraf.rs UHAPŠENA DVOJICA MLADIĆA U KRAGUJEVCU Upadali maskirani s nožem u kladionice i benzinsku pumpu, pa otimali pazare 20:25 Hronika 0
Blic/Alo/N.D. "MISLIM DA SU ME VARALI" Neda Ukraden nikada iskrenije o braku i odabiru partnera: Muškarci su se uvek takmičili sa mnom! 19:50 Vip 0
Alo/B.S. BILAL ISPROZIVAO MAJU Brajlović i dalje ne može da prihvati da je prevaren "Stvorena si samo za..." 14:15 Vip 0
Alo!/Mediji MLADIĆI IZ NOVOG SADA I BEČEJA ''PALI'' ZBOG DROGE Kod uhapšenih pronađeni digitalna vaga, marihuana i novac 13:28 Hronika 0
Republika/Alo/B.S. "TO JE LAŽNI MORAL" Snežana Dakić oplela po ovim devojkama, otkrila šta rade po klubovima 10:00 Vip 0
Alo/B.S. Teodora Džehverović se dotakla muškaraca i ljubavi pa izjavila "BITNO MI JE DA NE BUDE PAĆENIK" 13:20 Vip 0
Mediji/Alo! OPELJEŠILI BAPTISTIČKU CRKVU, AMBULANTU I TRI STANA Uhapšeni kradljivci iz Alibunara krali tehničku robu, mandoline i novac 10:48 Hronika 0
Alo; "TRAŽIĆU ZAKON KOJI PRIZNAJE SAMO DVA POLA!" Tramp: Pod mojim vođstvom ovo ludilo će se završiti 13:47 Vesti 0
Alo.rs/RINA KO NE MOŽE DA SE OŽENI OVDE DOLAZI Za ovo mesto kod Tivta kažu da je magično, čudo prirode uklesano u kamenu (FOTO) 17:59 Vesti 1
24sedam/Alo/B.S. ZLATA PETROVIĆ OTVORENO PRIČA O SVOM BURNOM JUBAVNOM ŽIVOTU "MENE JE SAMO STRAST DRŽALA" 21:00 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35