MONSTRUM RANIO OCA DEČAKA, PA IZGOVORIO REČI KOJE LEDE KRV! Majka mališana ga preklinjala da i nju ubije! 19:30 Hronika 1
POLICIJA UPALA U KUĆU I GARAŽU MASOVNOG UBICE SA CETINJA Radio na crno kao autolakirer, evo šta su zatekli 18:26 Hronika 0
UBICA SA CETINJA IMAO JOŠ TROJE LJUDI NA LISTI ZA ODSTREL?! Oni su bili primarne mete, evo kako su se izvukli! 16:02 Hronika 0
GRADONAČELNIK CETINJA TRAŽI HITNU SEDNICU Ima mnogo zahteva, jedan da se ceo grad pokrije kamerama 13:14 Vesti 0
„OSTAVIO JE ĆERKU KOJOJ JE TREBALO DA SLAVI ROĐENDAN, IMALI SU PLANOVE...“ Oglasio se drug ubijenog Marka sa Cetinja 10:14 Hronika 0
„NEKA TELO PROKLETOG UBICE BACE“ Niko ne zna gde će Aco Martinović biti sahranjen, evo šta su rekli iz opštine i komunalnog preduzeća 09:46 Hronika 0
„TETKINE LEPOTE, LAKŠE MI DOK PIŠEM DA NAROD VIDI MOJE RANE“, najtužnije reči o Jovanu i Vukanu, ubijenim dečacima sa Cetinja 09:35 Hronika 0
„PUKNI SRCE, IZDRŽATI SE NE MOŽE, PUKNI SRCE KAD TE MOLIM DA BUDEM SA VUKANOM I JOVANOM“ Reči tetke ubijenih dečaka sa Cetinja teraju suze na oči 07:13 Hronika 0
UBICA NIJE IMAO KUDA, OPKOLJEN SA SVIH STRANA Crnogorski MUP objavio NOVE snimke lova na monstruma sa Cetinja (VIDEO) 21:51 Hronika 0
MONSTRUM ĆE BITI SAHRANJEN U TAJNOSTI ? Neka ga stave u kesu i bace kao kera, k'o Vuka Borilovića 17:55 Hronika 0
TA KAFANA JE UKLETA, NIKADA SE IZ NJE NIJE ČULA MUZIKA Cetinjanin o lokalu u kom je Martinović počeo krvavi pir 17:40 Hronika 0
MARTINOVIĆ PRE NEGO ŠTO ĆE UBITI SESTRU IZGOVORIO TRI REČI Zorica blizance rodila pre par meseci 14:37 Hronika 0
"NEKA GA STAVE U KESU I BACE KAO KERA, ISTO KAO I VUKA BORILOVIĆA" Cetinjani oštro o sahrani Aca Martinovića 14:34 Hronika 1
POČELO OPELO SESTRI UBICE KOJU JE BRAT UBIO U MASAKRU NA CETINJU Reka ljudi slila se na cetinjsko groblje da isprate sugrađanku 14:28 Hronika 0
"NEDOSTAJAĆEŠ NAM NA SVAKOM ČASU" Devojčica koja je sedela sa ubijenim Vukanom sa Cetinja oprostila se potresnom čituljom od druga 14:20 Hronika 0
"DRAGA BRAĆO, NEMA VAS DANAS, SRCE I DUŠA KRVARE" Reči sestre ubijenih blizanaca sa Cetinja teraju suze na oči 14:16 Hronika 0
POGLEDAJTE POSLEDNJE TRENUTKE MASOVNOG UBICE SA CETINJA Ubio 12, a ranio četiri osobe (VIDEO) 13:26 Hronika 0
"NETAČNE, NEISTINITE I MALICIOZNE TVRDNJE DA SE UBICA SA CETINJA INFILTRIRAO MEĐU POLICIJU" Oglasila se crnogorska policija o tvrdnjama Dritana Abazovića 11:54 Hronika 0
CRNA GORA USVAJA NOVI ZAKON O ORUŽJU! Premijer Spajić: Ljudi koji imaju dozvole imaće rok da prođu nove provere (FOTO) 11:18 Vesti 0
ISPRAVKA - MONSTRUM SA CETINJA PRED MASAKR NIJE PRETIO KLANJEM SRBA I NIJE Pevao ustašku pesmu 11:10 Hronika 2
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
VREME JE ZA OSMEH Ova 3 horoskopska znaka će se preporoditi u četvrtak, 3. jula, lošem periodu dolazi kraj 22:02
DA LI JE LEJLA NOVA SINEROVA DEVOJKA? Lepotica iz BiH došla na Vimbldon i objavila fotografije o kojima svi bruje 22:22