Blic/Alo/Đ.M. MORA MALO VIŠE DA SE POTRUDI OKO PORODICE Mirka Vasiljević je dosta ćutala, glumica nikada ovako nije pričala o Vujadinu: NIje to to 08:05 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. PAR DONEO KONAČNU ODLUKU Mirka i Vujadin kupuju nekretninu na ovom luksuznom ostrvu, otkriveni svi detalji 23:10 Razonoda 0
Alo/N.S. SAM ODGOVARA ZA SEBE Mirka Vasiljević se oglasila posle skandaloznog ponašanja Vujadina Savića 18:30 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. ON IMA SVOJE MUŠKE AKTIVNOSTI Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci: Ja sam domaćica 16:30 Razonoda 0
Alo/N.S. VUJADIN SAVIĆ ISTETOVIRAO LIK MIRKE VASILJEVIĆ Fudbaler pokazao novu tetovažu, pogledajte kako izgleda (FOTO) 19:48 Vip 1
Informer/Alo/N.D. USKORO SE UDAJEM! Mirka Vasiljević otkrila kada će se ona i Vujadin Savić venčati, pa objasnila zašto do svadbe do sada nije došlo 11:00 Vip 0
najžena.rs MIRKA VASILJEVIĆ JE ODRASLA BEZ OCA: Mušku figuru u njenom životu menjao je teča, a početno slovo očevog imena krije tajnu koju deli Mirkina porodica 10:25
Alo/A.J. MIRKA VASILJEVIĆ BILA U VEZI SA SINOM OVOG BIZNISMENA Glumica je bila sa njim pre Vujadina: Ne želim da pričam, degutantno je 12:05 Razonoda 0
Blic/AAlo/N.D. GOVORILI SU MI DA SAM SELJANČICA Mirka Vasiljević progovorila o nasilju koje je trpela! 07:45 Razonoda 0
Alo/Đ.M. MAJKA ČETVORO DECE Mirka Vasiljević objavila fotografiju u bikiniju i niko ne veruje da glumica ovako izgleda (FOTO) 15:05 Vip 1
Alo! / O. Konatar EKSKLUZIVNO ZA ALO! Mirka Vasiljević progovorila o udaji za Vujadina Savića, glumica otkrila istinu 07:00 Razonoda 0
Alo/Đ.M. VUJADIN ISTETOVIRAO MIRKU! Fudbaler oduševio potezom, pokazao prijateljima, a posvetio joj je ovo posebno mesto na telu (VIDEO) 10:15 Vip 0
NajŽena.rs MIRKA I VUJADIN IMALI SU TAJNO VENČANJE: Glumica je rekla "da" posle 13 godina, a haljina koju je nosila je kao iz bajke 11:19
Alo/N.S. ODAO IH MODNI KREATOR Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, ovo su svi čekali(FOTO) 20:20 Vip 0
Blic/Alo/A.M. LJUDSKI ŽIVOTI SU U NJENIM RUKAMA Majka Mirke Vasiljević bavi se veoma odgovornim poslom, a evo i kako ona izgleda (FOTO) 22:52 Razonoda 0
Blic/Alo/A.J. OGLASILA SE MIRKA VASILJEVIĆ Vujadin Savić fotografijom zbunio pratioce, glumica otkrila koji mu je bio cilj 22:40 Razonoda 0
Alo/A.J. MIRKA I VUJADIN SE VENČALI? Fudbaler podelio fotografiju, svi komentarišu njeno prezime 22:05 Razonoda 1
Kurir/Alo/A.M. RANO JE NAPUSTIO PORODICU, A IME JE DOBILA PO NJEMU Mirka Vasiljević nikada ne govori o svom ocu, a evo za koga je najviše vezana 18:47 Razonoda 0
Informer/Alo/Đ.M. NEMAM NIKAKVU POMOĆ Mirka Vasiljević nikad iskrenije progovorila o napuštanju glume i odnosu sa Vujadinom 15:47 Razonoda 1
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
ČETVRTAK, 24. APRIL JE VAŠ DAN Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno 22:02