Alo! VUČEVIĆ OBIŠAO PETROVAC NA MLAVI U društvu dr Danice Grujičić poslao jaku poruku - "Verujem u takvu Srbiju, živim za takvu Srbiju" 15:54 Vesti 4
alo.rs/S.Ć. DOKTORKA GRUJIČIĆ UPOZORILA Tumori postaju sve agresivniji, samo od ovog zavisi kad će od zdrave napraviti malignu ćeliju 13:43 Žena 0
Alo/V.P. IZBORNI SKUP SRPSKE NAPREDNE STRANKE U NIŠU Grujičić: Verujem da ćemo uspeti, jer zajedno možemo sve 16:34 Vesti 1
alo.rs/S.Ć. DOKTORKA GRUJIČIĆ UPOZORILA Ne uzimajte ove tablete, zbog jednog sastojka razaraju srce i krvne sudove 12:00 Žena 0
Alo! MOĆNE REČI DOKTORKE KOJU POŠTUJE CELA SRBIJA Danica Grujičić: Ovako se borimo za našu zemlju! 15:27 Vesti 1
Alo.rs STRUKA TREBA DA SE UKLJUČI U POLITIKU! Dr Grujičić: Važno je da se ovaj trend ulaganja u zdravstvo nastavi! 22:36 Vesti 12
Alo.rs SRBIJO, EVO ZA ŠTA GLASAŠ, DVA PLANA I SAMO JEDAN IZBOR Danica Grujičić: Srbija će imati najbolje zdravstvo na svetu; Zdravko Ponoš: Srbi počinili genocid u Srebrenici 17:35 Vesti 2
Alo.rs HILJADE GRAĐANA DAJE PODRŠKU LISTI "ALEKSANDAR VUČIĆ - ZAJEDNO MOŽEMO SVE" Potpisali Ana Brnabić, Danica Grujičić, Lazar Ristovski, Marko Kešelj... 19:52 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ OTKRIVA Ovaj čudan simptom ukazuje da je tumor napao mozak 12:21 Žena 0
Alo! "CILJ MI JE NOVI INSTITUT ZA ONKOLOGIJU" Danica Grujičić: Nije mi jasno što ga nismo tražili pre više od 10 godina, razočarana sam starijim kolegama 08:36 Vesti 2
Alo! DANICA GRUJIČIĆ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA Stigla mi je poruka: Moja ćerka ima 29 godina i kancer materice... 08:10 Vesti 0
Tanjug/Alo/V.P. ZA MENE JE OVO VELIKA ČAST, IZNENADILA SAM SE Grujičić: Želim da se nastavi trend ulaganja u zdravstvo 17:35 Vesti 0
Alo/I.T. DANICA GRUJIČIĆ PRVA NA LISTI SNS Žena koja je spasila hiljade života i za koju zna ceo svet, predvodi na republičkim izborima 14:32 Vesti 0
Alo/D. R. ALEKSANDAR VUČIĆ NOSILAC SVIH LISTA SNS, PRVA NA LISTI DANICA GRUJIČIĆ (VIDEO) 13:43 Vesti 2
Alo/Tanjug/I.T. ZDRAVSTVO IDE KRUPNIM KORACIMA NAPRED Grujičić: Podržavam SNS zbog velikih ulaganja koja se ne pamte u poslednjih 40 godina! 09:40 Vesti 0
Alo!/Blic/M. Š. VUČIĆ NAJMARKANTNIJA LIČNOST POLITIČKE SCENE Naučnici, umetnici i medicinski stučnjaci stali uz SNS 13:45 Vesti 13
Alo.rs SNS IMA FENOMENALAN TIM ZA IZBORE! Vučić otkrio brojna imena velikih ljudi koji će biti na listi Srpske napredne stranke 21:33 Vesti 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
UHAPŠENA AJVAR MAFIJA U BEOGRADU Prevarant kupio 1400 tegli i OJADIO prodavca za ovu sumu 08:39 Hronika 0
NEĆE ZNATI ŠTA ĆE SA PARAMA Ova 4 znaka u 2025. godini čeka neizmerna sreća, sve će im ići od ruke, dok će se drugi mučiti 08:07