Kurir/Alo/D.S. U SE*SU SAM NEZABORAVNA! Jovana Jeremić progovorila o intimnim odnosima i eksplicitnim fotkama koje dobija: Nek drndaju, pa šta sad! 12:26 Vip 3
Srbija Danas/Alo/D.S. UPOREDILA SEBE SA CECOM Jovana Jeremić rekla svoje mišljenje o pevačicinom učešću u žiriju 11:55 Vip 9
Alo/D.S. ISTINA O STANU KOJI JE DOBILA NA POKLON KADA JE DOŠLA NA PINK Jovana Jeremić u emisiji "Amidži šou" otkrila šta se krije iza svega 12:26 Vip 0
Pink/Alo/D.S. TO JE BILA BOŽJA VOLJA Jovana Jeremić ispričala neverovatnu priču o susretu sa Željkom Mitrovićem! 09:24 Vip 2
Alo/D.S. TOTALNA DOMINACIJA „ZADRUGE 5“! Spektakularna ceremonija otvaranja donela velika iznenađenja, prve flertove, sukobe, ali i do sada NEZAPAMĆENU GLEDANOST! 15:03 Vip 0
Alo/D.S. ŠMINKALA JE KOZU KAD JE BILA MALA Jovana Jeremić ponovo šokirala svojom izjavom: Morala je da bude najlepša! 12:48 Vip 4
24sedamAlo/D.S. NAJVIŠE VOLIM SVOJ PALAC NA STOPALU Ognjen Amidžić odgovorio na kratka pitanja sa kratkim odgovorima, a uspeo je da nasmeje sve! 10:51 Vip 1
Alo/D.S. NE MOGU SVINJAMA DA SVIRAM VIOLINU, SAMO IH DŽABE NERVIRAM Đedović žestoko opleo po zadrugarima! 08:04 Vip 0
Alo!/N. K. SLOBODA U BRAKU JE NAJBITNIJA STVAR Ognjen Amidžić otkrio šta ga najviše nervira kod supruge Danijele! 07:05 Vip 0
Alo/D.S. AMERIČKA HIT SERIJA SA DOMAĆIM VELIKANIMA USKORO NA PINKU: Srpska adaptacija čuvene „Dinastije“ ove jeseni donosi ljubavne drame, intrige i porodične tajne! 12:14 Vip 0
E.A. RAT SE NASTAVLJA Jovana Jeremić iznela prljavi veš Siniše Medića, pa otkrila: Ovo je njegova najveća laž! 16:09 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. OČI SU MI BILE PUNE SUZA KADA JE TO IZGOVORIO! Jovanu je sačekalo nesvakidašnje iznenađenje od Mitrovića, a ovo je morala da ispoštuje! 07:45 Vip 0
Alo/Nina Denda MINA, ŠTA TI JE TO ISPALO? Mina Vrbaški ušla u zgradu "Pinka" razgolićena pa pokazala intimne delove tela 17:36 Vip 0
Alo/N.D. HIT PAPARACO! Jovana Jeremić na nesvakidašnji način stigla ispred zgrade Pinka, a ovo što je voditeljka uradila ostaviće vas bez teksta! (FOTO) 16:44 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. KONAČNO OTKRIVENO! Ovo je bio jedini uslov koji je Željko Mitrović postavio Jovani Jeremić pre prelaska na Pink! 22:49 Vip 1
Srbija Danas/Alo/D.S. DELIMA POKAZUJEM DA SAM VERNIK Jovana Jeremić otišla na "razgovor sa Bogom" pre snimanja najave za njenu novu emisiju 20:44 Vip 1
Alo/D.S. EVO KAKO ĆE IZGLEDATI EMISIJA JOVANE JEREMIĆ Voditeljka se oglasila na Instagramu i otkrila detalje vikend jutra! 18:25 Vip 0
Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ VODI VIKEND JUTRO NA TV PINK! Popularna voditeljka otkrila do sada nepoznate detalje pregovora sa Željkom Mitrovićem! 12:01 Vip 4
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
" SUMNJAM DA JE ALIJI NEKO POMAGO U SKRIVANJU" Brat ubijenih Jovana i Milenke izneo šokantne tvrdnje 08:52 Hronika 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
NAJSREĆNIJI LJUDI NA SVETU IMAJU 3 PRAVILA Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi 08:33