"OTELI SU MI FIRMU NAKON SMRTI MUŽA" Elma Sinanović van sebe, otkrila šok detalje: "Ljudi kojima sam verovala su me izdali" 23:00 Vip 0
NEĆE DA MU OPROSTI NI NAKON SMRTI Popović je sa njom ostao u sukobu do kraja, optužila ga je za ozbiljno delo, a sada poručuje jedno! 23:59 Vip 0
PEVAČICI OTELI FIRMU! Proživljava pakao nakon što joj je muž umro: "Duguju mi 120 miliona" 15:00 Vip 0
DOJAVA O BOMBI NA NASTUPU NAŠIH PEVAČA U BOSNI Nastala opšta drama, pa došlo do preokreta, evo šta su uradili nakon svega 10:05 Vip 0
NIKO ME NEĆE VOLETI KAO ON Pevačici umro muž, ona godinama neutešna: Moj pokojni suprug... 20:42 Vip 0
IMALA SAM INTERVENCIJU! Prvo oglašavanje Elme Sinanović nakon vesti da je hitno operisana! 21:00 Vip 0
ALO! SAZNAJE! Evo ko će se večeras pojaviti kao specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović 21:00 Vip 0
ELMA SINANOVIĆ SMUVALA 15 GODINA MLAĐEG MUZIČARA! Otkrivamo detalje tajne veze, evo zašto ga krije od javnosti! 19:00 Vip 0
OVAJ BIZNISMEN JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV! Ova pevačica je harala domaćom scenom, a njegovu smrt je teško podnela 10:20 Vip 0
NIKO NEĆE MOĆI DA GA NADMAŠI! Elma Sinanović progovorila o ljubavnom životu, pa rekla ovo za pokojnog supruga! 11:10 Vip 0
ONA STIŽE U ELITU NAKON MAJE MARINKOVIĆ Otkriveno koja poznata pevačica ulazi na imanje u Šimanovcima 18:20 Vip 0
NEMAJU PESME, PA OBRADE MOJU! Elma Sinanović ponizila koleginice, a svi su odmah pomislili na nju, čeka se reakcija 10:00 Vip 0
PRETILI SU MI DA ĆE ME OŠIŠATI! Elma Sinanović dobijala preteće poruke, u emisiji uživo priznala sve! 20:00 Vip 0
ZARAĐUJU MILIONE PREKO MENE Elma Sinanović potkačila mlađe koleginice: "Nemaju hitove, pa se proslavljaju preko mojih" 23:25 Vip 0
NOVOGODIŠNJA NOĆ ZA PAMĆENJE U HOTELU METROPOL Bogat muzički program uz Dejana Matića i Elmu Sinanović 12:06 Vip 0
ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE ZA ŠEIKA IZ KATARA Pakuje kofere i seli se tamo, priuštio joj život kao iz filmova 18:04 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JUNA Utorak, sreda i četvrtak će pasti teško nekim znakovima, budite obazrivi, ne srljajte 17:29