Alo/A.J. FILIPOVA NAJVEĆA PODRŠKA Caru stigla vaskršnja čestitka od najboljeg druga, poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim 19:02 Vip 0
Alo/A.J. OD VRELE AKCIJE DO STANA U BEOGRADU Deniz Dejm za mesec dana zaradila neverovatnu svotu novca, a evo šta planira da uradi 17:25 Vip 1
Alo/A.J. DALILA SE SETILA OCA I NJEGOVIH REČI Dragojevićka otkrila zbog čega se kaje i šta joj je najveća želja 16:50 Vip 1
Alo/A.J. SETIO SE ĆERKI Gruja otvorio dušu, otkrio koliko mu nedostaju, a evo šta je rekao o starijoj naslednici 16:35 Vip 0
Alo/A.J. ISPOVEST DENIZ DEJM Bivša zadrugarka otvorila dušu, otkrila sve tajne iz privatnog zivota, pa priznala da ju je smrt ove osobe razorila 16:00 Vip 0
Alo/A.J. VIDNO NERASPOLOŽENE Aleks i Dalila bez reči obavile zadatak, a evo kako su pozirale 15:45 Vip 0
Alo/A.J. OPROSTIO BI JOJ SVE Bebica bez reči legao pored Miljane bez obzira na prethodna dešavanja 19:55 Vip 0
Alo/A.J. ONA JE LJUBOMORNA Deniz otkrila razlog sukoba nje i Miljane, pa se dotakla i Zole 18:55 Vip 0
Alo/A.J. BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire 18:15 Vip 1
Alo/A.J. CAR OSUO NIKAD BRUTALNIJE Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao 17:15 Vip 0
Alo/A.J. DALILA PROGOVORILA O RASPADU VEZE SA CAREM Rekla da svako krene svojim putem, pa priznala da je ovog puta zauvek kraj 17:00 Vip 0
Alo/A.J. IMAO JE PARANOJE DA SU SVI PROTIV NJEGA Miki Đuričić poredio zadrugare sa ovim ljudima, Karić izneverovao 16:44 Vip 0
Alo/A.J. GRCALA U SUZAMA Dalila u rasulu nakon novih uvreda od strane Filipa Cara, ne može da se smiri 19:50 Vip 1
Alo/A.J. DALILA HOĆE DA NAPUSTI ZADRUGU Prozivke otkrile tajne, haos sa Carem ne prestaje 19:30 Vip 3
Alo/A.J. IZVREĐAO ME NAJSTRAŠNIJE Sandra Rešić o odnosu nje i Dejana, njene emocije posle velikog prijateljstva, Dragojević se pravio lud 18:15 Vip 1
Alo/A.J. HAOS U ZADRUZI Milica i Mensur zaratili zbog njegovog osmeha, on izleteo napolje, Veselinovićeva pravdala njihov odnos 18:00 Vip 0
Alo/A.J. JA ĆU DA RADIM ŠTA JA HOĆU Bebica ne odustaje od stava da ga Miljana voli, zadrugari opleli žestoko po Nenadu 16:46 Vip 1
Alo/A.J. NE PLAŠI SE TUŽBE Maja Marinković uzvratila udarac bivšoj drugarici: Znam šta ta jeftina pevaljka radi pod šatorom 16:31 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVI VERNICI SUTRA TREBA DA POGLEDAJU U NEBO Ovo je stari običaj za ĐURĐIC, a jedna stvar se NIKAKO NE RADI 19:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. NOVEMBAR Rakovi da završe obaveze ,,na svoju ruku", Škorpije se guše u problemima, a ostali? 19:35
DIRLJIVE SCENE U ARENI Partizan se emotivno oprašta od preminulog navijača, pogledajte šta je na njegovom sedištu (VIDEO) 19:35