MALO KO BI NJIH DVE POVEZAO! Poznata glumica i Cece Ražnatović su odavno kume, evo u kakvim odnosima su sada 13:11 Vip 0
CECA JE GLEDALA MOJE SLIKE I UČILA OD MENE Isplivala šok tvrdnja poznate pevačice na račun Ražnatovićke 10:43 Vip 0
SVI PRIČAJU O CECINOM STAJLINGU OD 32.000 EVRA Folk zvezda samo na ruci nosi pravo bogatstvo, od cifre se vrti u glavi 11:30 Vip 0
ARKAN BI BIO PONOSAN! Ceca nikad emotivnija, podelila utiske sa slavlja povodom rođenja unuka! 07:45 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG VELJKA! Pevačica van sebe, sve vreme se molila: Ovo je za mene stresno! 22:00 Vip 0
CECA NEPREPOZNATLJIVA PRE OPERACIJA Stare fotografije napravile haos na mrežama, ovako je pevačica nekada izgledala! 09:22 Vip 0
CECA NEMA NIKAKAV PROBLEM SA NJOM! Otkrivena velika istina o odnosu Karleuše i Ražnatovićke, sada je sve jasno! 10:53 Vip 0
CECU ZABRANILI U ZAGREBU, A FANOVI IZ HRVATSKE JOJ PRIREDILI OVO! Pevačica se rasplakala, ovo nije očekivala 14:15 Vip 0
DEVOJKA ISKOPIRALA CECU RAŽNATOVIĆ! Hit snimak se širi mrežama, ljudi ne veruju šta vide, komentari pljušte 18:10 Vip 0
CECA SIJA OD GLAVE DO PETE Pevačica u neočekivanom izdanju, sve oči uprte u jedan detalj! 14:45 Vip 0
MASKIRANA CECA RAŽNATOVIĆ! Šok snimak kruži mrežama, otkriveno šta je pevačica radila 90-ih 11:49 Vip 0
CECI JE FAVORIT BILA BRESKVICA Folk diva se oglasila nakon finala Beovizije, evo šta sada kaže o pobednici 13:55 Vip 1
POVREDILA JE PRAVA DEVET AUTORA! Hitno oglašavanje Milijevog advokata nakon Cecinih tvrdnji da ga je dobila na sudu 15:53 Vip 0
KARLEUŠA PONOVO POTKAČILA CECU U sve uplela i Miru Škorić, evo šta je Jelena sada isplanirala 11:57 Vip 0
CECINA SNAJKA BOGDANA RAZNEŽILA NACIJU Kad vidite njenu novu fotografiju, sve će vam biti jasno 08:12 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10