TRADICIJA SE NASTAVLJA! Ceca Ražnatović se ne odvaja od svoje koleginice, a onda poslale jasnu poruku svima 18:28 Vip 0
PAPRENO SKUPE KUĆE ESTRADE! Ona ima vilu od 5.000 evra, a ovaj pevač je nekretninu opremio kao hotel 21:45 Vip 0
ZBOG NJE JE JEDVA ČEKALA DA SE UDA Ovo je žena od koje je Ceca nasledila talenat i lepotu, isplivala fotka 15:50 Vip 0
CECA I ARKAN SU IMALI BAJKOVIT POČETAK I TRAGIČAN KRAJ: Vadila sam mu krv iz usta i pokušala da ga reanimiram! 07:30 Vip 0
PESMA JE BILA NAMENJENA DŽEJU! Futa otkrio do sada nepoznate detalje: Ovo je prilika da nastavim saradnju sa Cecom! 13:05 Vip 0
NE BIH JA DA SE POREDIM SA CECOM Aleksandra Prijović pred nastup za doček progovorila o rekordima koje je oborila na koncertima 23:56 Vip 0
ISCURILE PRVE FOTKE CECE I FUTE! Pevačica i aranžer obnovili saradnju, otkriveno na čemu rade 08:35 Vip 0
NAKON 28 GODINA JOŠ BOLJI FRAJER Ovaj muškarac je zaludeo žene u Cecinom spotu, a tek da vidite kako danas izgleda, javnost u šoku 11:11 Vip 0
CECA NA DAN SLAVE OVO TEŠKO PODNOSI Nikoljdan u domu Ražnatovićke ove godine potpuno drugačiji, a evo kako teku pripreme 09:15 Vip 0
TO SU INTIMNE STVARI: Ceca Ražnatović progovorila o bebi Marije Šerifović, pa otkrila šta pevačica krije 20:18 Vip 0
IZVAJANE NOGE, TANAK STRUK! Ceca Ražnatović u nikad kraćem miniću, oduševila javnost, a komentari samo pljušte 12:25 Vip 0
ZORAN JE POZVAO SVETLANU RAŽNATOVIĆ: Kaleuša javno otkrila šta je prethodilo ubistvu njene najveće ljubavi, šok 11:41 Vip 1
PRIJOVIĆKA MI JE MLOHAVA Novi rat na estradi! Kontroverzna pevačica osula paljbu po Aleksandri: Kao da nije jela 15 dana, tako priča! 13:30 Vip 0
A MI KAO DA OSTARILI NISMO Zorica Brunclik podelila fotografiju sa kolegama, kada budete videli ko je sve za stolom pašće vam vilica 18:22 Vip 0
VELIKO PRIZNANJE O CECI I BOGATSTVU Arkanova nevenčana žena nakon 46 godina otkrila šok tajne, ne može više da ćuti 16:15 Vip 0
TADA NIKO NIJE PRIMETIO DA JE TRUDNA! Otkriveno kako je Veljko trebao da se zove, Ceca kod Minimaksa otkrila ime 00:15 Vip 0
HOĆU SA TOBOM DA ĐUSKAM! Ceca objavila privatne fotke iz izlaska, ovakvu je još nismo videli! 09:00 Vip 0
DECO, JEL VOLITE DOBRU ZABAVU? Ceca u nikad viđenom izdanju do sada, slušalice na glavi, nova uloga raspametila masu 14:18 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
ĐOKOVIĆI SLAVE ARANĐELOVDAN Dijana ovako sprema slavski kolač, pravi ga po starom porodičnom receptu 15:03
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10