SESTRE STIGLE PRVE NA PROSLAVU Ceca i Lidija među prvima došle da proslave sa Ivanom i Petrom (FOTO+VIDEO) 19:16 Vip 0
OSVANULA NIKAD VIĐENA FOTKA CECE I ARKANA Ovaj prizor je privukao veliku pažnju javnosti! 11:35 Vip 0
PRVA REAKCIJA MAJKE NAKON ĆERKINE UDAJE Ceca nije htela mnogo da priča na temu Anastasije i venčanja 08:58 Vip 0
CECA JEDE ZMIJU, ZEBRU, NOJA, KROKODILA Pevačica otkrila koje se sve meso nalazi na njenom jelovniku 08:43 Vip 0
UOPŠTE MI SE NE SVIĐA TVOJE PEVANJE Ceca ne krije da je mama kritikuje, evo oko čega se ne slažu! 08:15 Vip 0
CECA I ANASTASIJA NA TRIBINI Ražnatovići bodre Gudelja iz prvih redova, evo ko im pravi društvo 21:38 Vip 0
NIJE BILO NI SUZA RADOSNICA Ceca se konačno oglasila povodom Anastasije i veridbe: Ja na te stvari ne plačem 11:10 Vip 0
Naj žena CECA DANAS PUNI 50 GODINA Pogledali smo njen godišnji horoskop, na proleće 2024. joj se život menja iz korena 12:48
Amina Jusović NOSI SNAŽNU PORUKU Anastasija i Gudelj doputovali u Srbiju pred Cecin rođendan, a poklon koji je pevačica dobila je oduševio! (FOTO) 08:20 Vip 0
Ermin Biberović CECA KRSTILA UNUKA KRSTANA Ražnatovići na ceremoniju pozvali samo najbliže, daleko od očiju javnosti 22:55 Vip 0
Milica Veličković OVAKO RAŽNATOVIĆI OBELEŽAVAJU SLAVU! Mali Žejko u ruci drži Krst, vlada porodična atmosfera, svi srećni i nasmejani 12:25 Vip 0
N.Denda "SA PET GODINA SAM PRVI PUT STALA NA BINU" Ceca Ražnatović progovoila o detaljima sa početka karijere 22:00 Vip 0
Amina Jusović "LEPI GROME MOJ "JE BIO NAMENJEN MAJI BEROVIĆ Ove Cecine pesme su napisane za njene koleginice, evo kako je došlo do raspleta! 13:10 Vip 0
N.Denda "REKLA MI JE DA JE TRUDNA, A JAVNOST NIJE ZNALA ZA NJENU VEZU" Cecin prijatelj otkrio dugo čuvanu tajnu, ovo nije smelo da se sazna 21:45 Vip 0
Blic/Alo/Milica Veličković CECA SLOMILA PREDNJI ZUB Folk diva doživela nervni slom, nije mogla da dođe sebi, a evo kako se sve odigralo 11:40 Vip 0
Blic/Alo/N.Denda "AKO JE TAKO, JA NE IZLAZIM NA BINU" Lidija Ocokoljić otkrila tajne Cecinih najvećih koncerata, evo šta se dešavalo iza bine 16:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57