LJUDI ZATEČENI ZBOG GODIŠTA TEYA DORE Sinoćnjim nastupom na PZE oduševila mnoge, a ovaj podatak o njoj malo ko je znao! 10:10 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Severina otkrila ko joj je favorit na PZE, oduševljena njenim nastupom! 09:40 Vip 0
OVO JE REDOSLED UČESNIKA ZA FINALE PESME ZA EVROVIZIJU Glavne konkurentkinje nastupaju jedna iza druge! 08:15 Vip 0
KOMPLETAN SPISAK FINALISTA Oni će boriti za odlazak na Evroviziju, a samo jedno će predstavljati Srbiju! 08:00 Vip 0
KO ĆE SE PO VAŠEM MIŠLJENJU PLASIRATI U FINALE PZE? Večeras će nastupiti njih 14, u igri su velika imena! (ANKETA) 13:11 Vip 0
IZRAEL NA PRAGU DISKVALIFIKACIJE? Odbijena i druga pesma zbog pominjanja Hamasovog masakra, ne žele da promene tekst! 10:05 Vip 0
DEFINITIVNO SAM ZA... Ceca bez dlake na jeziku otkrila ko joj je favorit na Pesmi za Evroviziju 18:00 Vip 0
IDI OSVOJ KOSOVO, DA SE NE STIDE PRECI: Tviteraši brutalno udarili na Slobu, nastao haos nakon izjave o "muškarcu u haljini" 14:10 Vip 2
DEGENERICI U HALJINAMA! Veljko brutalno o stajlinzima sinoćnjih takmičara za PZE, pridružio mu se i ovaj poznati pevač! 08:45 Vip 0
"PEVA GENOCIDNU PESMU KOJA LEGITIMIZUJE MASAKR" Hrvatski mediji brutalno o Breskvici, pominju užasne reči! 08:30 Vip 0
BRESKVICI ISPAO BRUSHALTER NA PZE! Ovo je mnogima promaklo, burne reakcije zbog njenog izdanja! 08:15 Vip 0
BRESKVICIN BROJ SLUŠANJA NIJE REALAN! Konstrakta joj brutalno odgovorila, kočnice popustile, za finale joj poručila samo jedno! 07:45 Vip 0
MNOGE PEVAČICE GRADE KARIJERU PREKO KREVETA! Zejna iznela šok tvrdnje o ponudama menadžera i diskriminaciji 13:51 Vip 0
SKANDAL OKO BRESKVICE I NJENE PESME NE PRESTAJE! Oglašavaju se i učesnici "Pesme za Evroviziju", novi haos! 16:44 Vip 0
OVO SU PRAVILA GLASANJA NA BEOVIZIJI 2024 Ovako možete podržati svoje favorite na PZE, samo jedan ide u Švedsku! 12:30 Vip 0
KO JE ON DA ZABRANI BILO ŠTA?! Breskvica besno odbrusila Drašku Stanivukoviću nakon haosa i skandala, ne može više da ćuti 20:45 Vip 0
OVE PESME ĆE SE BORITI ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU 2024 Objavljeno svih 28, evo ko se već ističe! 13:39 Vip 1
UMETNICA JE ZDRAVA! Izašao tekst za Kontstraktinu pesmu za Evroviziju, ljudi odlepili za numerom! 11:55 Vip 0
KO JE GLUMAC KOJI ĆE OVE GODINE VODITI PZE? Glumio je geja u poznatom srpskom filmu, a vrele scene sa muškarcem iz kabine sve su šokirale 12:57 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50