Alo/N.D. RASPISALA ANKETU Marija Šerifović otkrila ko su njeni favoriti, pevačica se dvoumi između ova dva izvođača (FOTO) 23:24 Vip 0
Alo SKANDAL NA FINALU PZE! Džipsijev dečko izbačen, pevačev tim napao novinare, sramno ponašanje zgorzilo prisutne (VIDEO) 23:07 Vip 0
Alo "MOJ DEDA JE JEDNU STVAR NAMESTIO" Unuka nekadašnjeg direktora PGP-a progovorila o glasinama da je njen plasman lažiran 23:02 Vip 0
Alo/N.D. PESMA NOSI JAKU PORUKU Momci iz grupe "Duo Grand" oduševili javnost, a evo šta poručuju 22:38 Vip 0
Alo/N.D. PROZVALA FINALISTE Oglasila se Marija Šerifović, brutalno ponizila ovogodišnje takmičare PZE (FOTO) 22:22 Vip 0
Alo "ŽELIM DA DOVEDEM EVROVIZIJU U ČAČAK" Luka Blek pred nastup u finalnoj večeri progovorio o kolegi: Drago mi je što podržavaju Džipsija! 22:12 Vip 0
Alo/N.D. "AKO POBEDIM, SKINUĆU SE" Zejna sa infuzije došla na finale PZE, otkrila da je spremna na sve ukoliko odnese pobedu (VIDEO) 22:02 Vip 0
Alo/N.D. OVO JE NJEN FAVORIT PZE Oglasila se Milica Pavlović, evo za koja će pevačica glasati večeras! 21:58 Vip 0
Alo "KAO DA SMO EGZOTIČNE ŽIVOTINJE" Džipsi progovorio o Romima i gej vezi: Nadam se da će moj primer pomoći ljudima 21:48 Vip 0
Alo "PRIJA MI ŠTO KAŽU DA SAM MAČO MUŠKARAC" Princ od Vranja laskavo nosi titulu miljenika žena, a evo šta kaže za večerašnji nastup 21:03 Vip 0
Alo/N.D. "NEZRELA SAM I NESNAĐENA" Najmlađa takmičarka progovorila o nastupu, pa šokirala izjavom (VIDEO) 20:52 Vip 1
Alo/N.D. "POSVEĆUJEM OVO POKOJNOM TATI" Mladi pevač pred izlazak na scenu za Alo! otkrio da je doživeo veliki gubitak (VIDEO) 20:36 Vip 0
Alo/N.D. "MORALA SAM DA PROMENIM ŠKOLI JER SU ME DISKRIMINISALI" Zejna uoči finalne večeri otkrila sa kakvim se uvredama susreće: Romi to trpe svakodnevno! 20:25 Vip 0
Alo/N.D. PROSLAVIO SE SNIMCIMA NA KOJIMA SE ŠMINKA Filarri se plasirao u finale PZE, nazivali su ga hermafroditom, a on priznaje: Bio sam spreman na to da će biti surovo 10:20 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
"OVO BI MOGLO DA BUDE NAŠE POSLEDNJE MIRNO LETO" Stručnjaci otkrili jezive scenarije za treći svetski rat 21:47 Vesti 0
IAKO TEŠKO PRIMETNI, OVI SIMPTOMI SE PRVI OSETE KOD MOŽDANOG UDARA Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju 20:45