MARIJA ZAGRLILA BIVŠEG ZETA Kulićeva zablistala u uskoj haljini, pa napravila potez koji je sve ostavio u čudu! (FOTO) 14:00 Vip 0
MARIJA KULIĆ SE SKINULA I POKAZALA HOT TELO Njena golišava fotka izazvala haos, da li je moguće da ovako izgleda?! (FOTO) 19:00 Vip 0
ISPLIVALA PROVOKATIVNA FOTKA MARIJE KULIĆ Bez blama pokazala čime raspolaže, a on je obgrlio i čvrsto stegao! (FOTO) 17:35 Vip 0
Milica Veličković MARIJA RASPOLAŽE SVIM MILJANINIM NOVCEM! Kulićeva nije videla ni dinar od rijalitija, a evo kako zarađuje za život! 11:16 Vip 0
Ermin Biberović MARIJA KULIĆ OTKRILA SVE O ULASKU U ZADRUGU 7 Pripreme su u toku, a onda sravnila Anu Ćurčić i Acu Bulića sa zemljom 17:11 Vip 0
Ermin Biberović MARIJA KULIĆ OBJAVILA JAVNO ĆERKINU GOLU FOTKU Javnost ostale bez teksta zbog intimnih kadrova, sve se vidi! (FOTO) 16:26 Vip 0
Marija Kostić "IVAN JE JAKO STROG PREMA ŽELJKU!" Marija otkrila detalje iz doma Marinkovića i Jelene 16:15 Vip 0
Amina Jusović MARIJA KULIĆ U NOVOM RIJALITIJU? Ove sezone ulazi bez Miljane, pa priznaje: Ja sam uvek za dobre saradnje! 14:11 Vip 1
Ermin Biberović SINU JE UZIMALA IZ USTA KAKO BI DALA DRUGOME! Bolna ispovest Marije Kulić o Miljani, prošla je kroz agoniju u životu, konačno iznela mračne detalje iz prošlosti 20:04 Vip 0
Ermin Biberović KATASTROFA, ZNALI SMO DA ĆE ONA DA POBEDI! Marija Kulić osula drvlje i kamenje po Aleksandri Nikolić, a onda otkrila pravo lice Ivana Marinkovića! 20:06 Vip 0
Ermin Biberović SVE JE STVAR DOGOVORA! Marija Kulić se oglasila na dan finala i otkrila pravu istinu o Ivanu Marinkoviću! 17:26 Vip 0
Ermin Biberović MILJANA I MARIJA OBMANULE PRODUKCIJU! Evo koliko su zapravo unapred uzele novce pred ulazak u Zadrugu, diskvalifikacija im nije mogla ništa! 19:12 Vip 0
Milica Veličković MARIJA KULIĆ BEŽI IZ DRŽAVE SA ŽELJKOM! Ne može da obuzda razuzdanu Miljanu, donela konačnu odluku! 13:25 Vip 0
Olgica Kosovac MARIJA REKETIRALA MILJANU, UZELA JOJ SVE PARE Nova drama u porodici Kulić, ovo su svi detalji 09:00 Vip 0
Amina Jusović NA OVO TROŠI HILJADE EVRA Miljana Kulić u dugovima je do guše, ali za ovo ne žali, isplivao njen snimak sa Marijom: Ostavi mi malo i za kockanje! 08:20 Vip 1
Amina Jusović MILJANU ZAKLUČALI U SOBU Marija i Bebica joj prave pakao od života, ne puštaju je da izađe iz kuće! 12:40 Vip 1
M. Kostić PONOVO UDARILA NA PRODUKCIJU Marija Kulić iznela sramne optužbe, zaprepastila pratioce na društvenim mrežama 01:00 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00