Alo/E.B. NASILJE, MUČKE TUČE, ALKOHOL Šokantna istina o životu Siniše Kulić, evo kroz šta je Marija sve prošla zbog njega! 15:40 Vip 1
Alo! / O. K. PROMENILA PLOČU Marija Kulić konačno podržala Miljanu i Zolu, pa OVIM zapretila Bebici 11:33 Vip 0
Alo/E.B. MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU Sve se u tajnosti desilo, isplivao i snimak (VIDEO) 16:24 Vip 1
Alo/E.B. "BOLJE DA SAM UMRLA, NE MOGU OVAJ TERET"! Miljana Kulić ZAJECALA NA SAV GLAS, ne može da veruje šta se dešava, u potpunom ŠOKU! 15:04 Vip 1
Alo/E.B. NAJMLAĐA ĆERKA MARIJE KULIĆ U VEZI SA UTICAJNIM MOMKOM Roditelji mu se bave ozbiljnim poslom, Miljana poludela i osula paljbu po njemu! 09:24 Vip 1
Alo/E.B. DRAMA U PORODICI KULIĆ! Miljani zabranjen prilaz domu u Nišu, ona angažuje uticajne ljude protiv njih! ŠOKANTNO 12:08 Vip 0
Alo/M.K. NE MOŽE DA VERUJE Marija Kulić šokirana zbog Filipa i Maje, predvidela mu propast 02:00 Vip 0
Alo/M.K. TI SI KOMPLEKSAŠ Marija vratila Cara na fabričko podešavanje, pa istakla da je zbližavanje sa Majom čisto dokazivanje zbog Janjuša 01:40 Vip 0
Pink/Alo/E.B. MILJANA NAPUŠTA KULIĆE Ide na SUD sa Marijom, a evo šta planira da uradi sa detetom, ŠOKANTNO! 18:12 Vip 0
Alo/E.B. 'NJENA TRUDNOĆA JE BILA OKIDAČ ZA MOJE BOLESTI!' Marija Kulić ZAJECALA NA SAV GLAS, slomila se zbog Miljane i Zole i iznela bolne detalje! 17:16 Vip 0
Alo/N.D. "TI NE SMEŠ PO NOŽ" Miljana Kulić ide na još jednu operaciju, Marija van sebe, MOLI JE DA TO NE RADI 10:41 Vip 0
Alo/N.D. "BOLJE DA SAM UMRLA. NEGO ŠTO OVO DOŽIVLJAVAM" Miljana Kulić van sebe, ne može da podnese Marijin pritisak: NE MOGU DA PONESEM VIŠE 07:30 Vip 1
Alo/M.K. NE ZANIMA ME VIŠE Marija otkrila da li podržava Miljaninu vezu sa Zolom, pa priznala šta joj je najviše zamerila 03:00 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA OPET IDE NA OPERACIJU!? Marija se već hvata za glavu, Kulićeva otkrila razlog odlaska pod nož 23:00 Vip 0
Pink/Alo/M.K. ZOLA I MILJANA IMAJU POROKE Zolin drug Ivica je na Marijinoj strani, Čoliću se ovo neće svideti 22:40 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA OTVORILA DUŠU: Bebica me je zaključavao jer sam htela da pobegnem sa Zolom 21:10 Vip 0
Alo/E.B. "ZAKLJUČAO ME JE I PRETIO MI" Jezivi detalji Bebičinog MALTRETIRANJA, stravično šta je uradio ŽENI! 15:33 Vip 0
Alo/E.B. ISPLIVALA MRAČNA PROŠLOST MARIJE KULIĆ Nećete verovati sa kim je bila u vezi, a s njim je izgubila i nevinost, ŠOKANTNO 15:26 Vip 1
Alo/N.D. PROMENILA PLOČU Nakon osude zadrugara, Marija odlučila da joj je ipak ćerkina sreća najbitnija: PODRŽAĆU MILJANU I ZOLU! 13:13 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57