Blic/Alo/N.D. "POSLE NJE NIŠTA NIJE SATANISTIČKI" Sara Jo prokomentarisala nastup Luka Bleka, njena izjava šokirala! 10:45 Vip 0
Alo/N.D. PROGOVORIO O RTS-U! Luk Blek otkrio šta će promeniti u nastupu, pa priznao: Takve uslove nisam očekivao 09:00 Vip 0
Alo/N.D. OPLELA PO NAŠEM PREDSTAVNIKU Pevačica istakla da joj se ne sviđa naš predstavnik: To je veliki nedostatak muzike! 21:19 Vip 1
Kurir/Alo/M.Č. "LUKA BLEK JE IZ PROŠLOG VEKA" Eva Ras prokomentarisala srpskog predstavnika za Evroviziju pa naglasila koja je jedina domaća pesma koju zna sa ovog takmičenja 11:30 >> 11:45 Vip 0
Alo/N.D. "RADIO SAM U INOSTRANSTVU" Luk Blek otkrio zašto se preselio u Englesku: Nikada ne bih napustio Srbiju, da sam uspeo u tome! 13:18 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OGLASILA SE MAJKA LUKE BLEKA! Porodica srpskog predstavnika Evrovizije donela veliku odluku, ovo će im promeniti život 13:50 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. BILI SU SVE NEKI ČUDACI Milica Todorović oplela po "Pesmi za Evroviziju", a onda se ostvrila na pobednika: Ne dopada mi se, istripovan je! 09:30 Vip 0
Alo/N.D. "JA SAM GEJ" Luk Blek objavio snimak na kojem priča o svom opredeljenju, društvene mreže se usijale (VIDEO) 09:00 Vip 0
Alo/M.Č. "LUKA ŠAPUĆE I NE RAZUMEM GA" Maja Nikolić prokomentarisala predstavnika za Evroviziju, pa osula paljbu po žiriju 08:00 Vip 0
Alo/M.V./M.Č. DEČKO S JASTOGOM Luk Blek sumirao utiske i najavio početak priprema za Evroviziju, pa odlučio "U Liverpulu ću pevati na srpskom" 00:00 Vip 0
Alo/N.D. DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Luk Blek će nas predstavljati na Eurosongu, a evo kako je izgledao na počeku karijere (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/N.D. NEĆE VIŠE DA ĆUTI Nakon proglašenja pobednika, Princ se nije oglašavao, a sada je Luki Bleku javno uputio ovo (VIDEO) 21:30 Vip 0
Alo/N.D. ONI KOJI SU GA ODABRALI MRZE SRBIJU Saša Mirković oštro o Luki Bleku i "Pesmi za Evroviziju": Preostaje samo da se isključi RTS sa satelita 20:34 Vip 0
Alo/N.D. "SMEŠAN I NAMEŠTEN ŽIRI" Maja Nikolić oplela po RTS-u i Luki: Mračna koreografija sa đavolima, repovima i iluminatskim porukama 16:50 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50