AKO SE NA VREME PREPOZNA, IZUZETNO SU VISOKE ŠANSE ZA USPEŠNO LEČENJE Profesor upozorio na simptome raka usne duplje, obratite pažnju 17:00
6 MESECI IMALA TEMPERATURU, A SLUČAJNO SAZNALA DA IMA TEŠKU BOLEST Pevačica proživela pakao: Niko nije znao šta mi je 10:43 Vip 0
BILA JE ZDRAVA TINEJDŽERKA, NIJE NI SLUTILA ŠTA JE OČEKUJE Doktori joj rekli da pati od depresije, a sa 20 godina otkrila kobnu istinu 17:30
TETOVAŽA JOJ JE SPASILA ŽIVOT Žena nije mogla da dođe sebi kada je čula jezivu dijagnozu, ali onda se desio neočekivan preokret 14:25
IMAM TUMOR KOJI NE MOŽE DA SE OPERIŠE Poznata glumica objavila tužne vesti: Ostalo mi je još ovoliko života 14:07 Vip 0
TELO ME JE IZNEVERILO Mislila sam da treba da izgubim na težini, a ona sam otkrila pravu istinu, o ovome nisam mogla ni da sanjam 18:15
UMIREM LAGANO, IMAM TUMOR Sestra Nataše Bekvalac otkrila svoju bolnu priču: Neću više da živim 07:20 Vip 0
SRPSKI LEKARI IZVADILI OGROMAN TUMOR IZ DEČAKA! Operacija trajala 12 sati, u timu bila i dr Grujičić! 11:37 Vesti 0
"UBRIZGAVA SE DIREKTNO U TUMOR" Ruski naučnici uspešno testirali vakcinu protiv raka: Rezultati do kraja godine 09:43 Vesti 0
BEBICI OD 9 MESECI IZ NOVOG SADA LEKARI SLUČAJNO USTANOVILI TUMOR Hitno su reagovali, ovo je epilog 15:02 Vesti 0
BEBICI OD 9 MESECI UKLONJEN TUMOR! Otkriven slučajno na ultrazvuku, svi pričaju o herojskom podvigu novosadskog hirurga! 15:20 Vesti 0
MARIJA TRAGIČNO PREMINULA DANAS! Bila samohrana majka tri devojčice - borila se do samog kraja ali OPAKA BOLEST joj je UZELA ŽIVOT! 12:45 Vesti 0
KRIS DŽENER ŠOKIRALA SVET Rijaliti zvezda u emisiji otkrila od čega boluje, situacija je alarmantna! 18:50
MISLILA SAM DA JE MAMURLUK Obična glavobolja krila je nešto mnogo opasnije, jedan pregled joj je promenio život 17:40
OTIŠLA KOD LEKARA JER JE MUČIO MAMURLUK Vesti su bile UŽASNE - saznala da ima još GODINU DANA života 10:00 Razonoda 0
OVAJ SIMPTOM NIJE SMELA DA IGNORIŠE Ženi počeo da KRVARI MLADEŽ, pa saznala da ima PET TUMORA na srcu 15:20 Razonoda 0
"UPADAO MI JE U TANJIR SA HRANOM" Čovek 16 godina živeo sa TUMOROM od 5 KILOGRAMA (VIDEO) 20:30 Razonoda 0
ZVEZDU GRANDA OPAKA BOLEST SPREČILA U DA IZGRADI KARIJERU Snimila veliki hit, pa nestala, a sada ostvarila najveću želju 17:45 Vip 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
RANIO POLICAJCA, PUCAO NA SPECIJALCE, PA POKUŠAO DA SE UBIJE Ovo je napadač iz Teočaka (FOTO) 13:44 Vesti 0
"ORLOVE" ČEKA BAŠ TEŽAK POSAO Evo kada je žreb za Evropsko prvenstvo i ko su potencijalni rivali naših rukometaša 14:09