Alo/Đ.M. BEBICA JE ZALJUBLJEN U MARIJU Otkriveni skandalozni detalji i zašto je Nenad trpeo Miljanu, sve se saznalo, Kulići na stubu srama 09:08 Vip 0
Alo/N.S. SKANDAL KRIŠOM JE POKUŠALA DA NASRNE NA MENE Gruja obelodanio sve pretnje koje dobija od Sanje Grujić (VIDEO) 18:40 Vip 0
Alo/N.S. MILE KITIĆ JE LAŽOV, ZAVIDI MI ZBOG PORODICE! Lepi Mića napravio haos, prozvali ga da je ljubomoran na svog kolegu (VIDEO) 18:20 Vip 1
Alo/N.D. JE*AO TE PIJAN ČOVEK, TI SI NEČASNA Lepi Mića žestoko opleo po Sanji Grujić, evo šta mu je ona odgovorila 15:50 Vip 0
Alo/N.D. TI SI JUDA BROJ JEDAN Dalila doživela napad od bivših prijatelja, Matora, Mića i Anđela izneli šokantne detalje o Dragojevićki 08:48 Vip 0
Alo/A.M. POKAZAO PRAVO LICE Anđelo besan kao ris, sasuo Mići sve u lice, ovakvog ga nikada nismo videli 22:54 Vip 0
Alo/A.M. RASKRINKAO JE DO SRŽI Lepi Mića napao Anđelu zbog skrivanja emocija prema Rankoviću, ona briznula u plač pa priznala sve 21:00 Vip 0
Alo/A.M. NIKAD ŽEŠĆE ZA CRNIM STOLOM Lepi Mića osudio Bebicu zbog Miljanine trudnoće, pa ga osramotio pred svima 19:59 Vip 1
Alo/J.J. MILIČINA MAJKA PODNELA TUŽBU Mića uneo inofrmaciju, Mensur van sebe: Psihički mi je teško 13:44 Vip 0
Alo/N.D. BLUDNA SAM, IMAM PODVOJENU LIČNOST Sanja Grujić iskreno o odnosu sa Carem, priznala čega se stidi 12:52 Vip 0
Alo/K.G. URNISAO GA Lepi Mića raskrinkao Cara, pa otkrio da on i dalje voli Dalilu, Filip odmah skočio da se brani 12:38 Vip 0
Alo/K.G. TO NIKO NIJE OČEKIVAO Mina u neverici zbog odnosa Dalile i Anđela, Lepi Mića ubeđen da se ona samo igra, pa otkrio šta će biti ako se oni smuvaju 09:12 Vip 0
Alo/K.G. NIKAD BLIŽI Anđelo između redova Dalili stavio do znanja šta oseća prema njoj, a onda im je Đedović rekao ovo 07:15 Vip 0
Alo/A.M. DEJAN LJUBOMORAN? Dragojević ogorčen zbog zbližavanja Đedovića i Dalile, odmah se požalio Lepom Mići 21:25 Vip 1
Alo/J.J. PRAZNIČNO JUTRO Zadrugari skočili na noge, a Lepi Mića pao u sevdah, evo i šta je razlog tome (VIDEO) 14:14 Vip 0
Alo/J.J. OBOJE LAŽU Sandra otkrila da ne poznaje Mensura, pa šokirala kada je rekla šta mislio o njihovom odnosu 09:45 Vip 0
Alo/J.J. TO JE TVOJIH PET MINUTA Lepi Mića progovorio o privatnosti, njima odlučio da otkrije i tajnu opstanka 09:05 Vip 0
Alo/J.J. NJENA MAMA JE REKLA ŠTA JE RADILA Mića totalno ponizio Milicu i Mensura, pa Veselinovićevoj sasuo sve u lice 08:25 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
UKRAJINCI BEŽE KOLIKO IH NOGE NOSE Kucnuo je poslednji čas, Kurahovo pada pod naletom Rusa! (MAPA) 23:49 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. NOVEMBAR Rakovi da završe obaveze ,,na svoju ruku", Škorpije se guše u problemima, a ostali? 19:35