Kurir/Alo/Đ.M. SINE LJUBI TE MAJKA, NEMAMO HLEBA U KUĆI! Bolna ispovest Ere Ojdanića o teškom detinjstvu, ćerki invalidu i gubitku voljene supruge 09:11 Vip 1
Alo.rs/D. I. ERA OJDANIĆ POSTAJE VODITELJ, A EVO I ČEGA Pevač vodi emisiju o srpskoj tradiciji! 19:23 Vip 1
KurirTV/Alo/D.S. PUBLIKA PAMTI, OVO ĆE GA KOŠTATI KARIJERE Era Ojdanić šokiran potezom Sadika Hasanovića, uputio mu žestoku poruku! 17:33 Vip 0
N. Kiš JA SAM LEP I BEZ FILTERA Era Ojdanić izjavom nasmejao sve, ističe kako mu godine ne mogu ništa i priznaje jednu stvar! 07:35 Vip 0
Alo/M.Č. VRHUNAC SA NJIM JE ZAGARANTOVAN! Era Ojdanić poručuje Evi Ras: Neka proba ovu babu i bila bi zadovoljna orgazmom koji bi doživela! 07:35 Vip 2
Kurir/Alo.rs/M.A. VERA MATOVIĆ I ERA ZAJEDNO PRAVE FEŠTU U VRNJAČKOJ BANJI Ojdanić prizano da ne zna gde je od ljubavi: Kad bih rekao ko je ona, bio bih mrtav! 21:23 Vip 0
Alo.rs ERA OJDANIC U GEJ AKCIJI! Poznati voditelj usred emisije nasrnuo na pevačevu lizalicu, pogledajte koji bolje liže (VIDEO) 20:40 Vip 0
Alo.rs ERA ŠOKIRAO NACIJU Pevač otkrio sa kojom glumicom bi želeo da ima s*ks, čeka se njena reakcija! 16:10 Vip 2
Star/Alo/Đ.M. NIKADA JOJ NEĆE OPROSTITI! Era u ratu sa ovom poznatom pevačicom jer nije htela da mu pozajmi pare, nije štedeo ni Brenu i Sašu 20:45 Vip 0
Alo.rs NAJPOZNATIJI FOLKER NIKADA NIJE SMEO DA JOJ PRIĐE Zaveo je pola estrade, a sada je konačno priznao šta oseća prema Snežani Savić: Ona mi je najbliža srcu, jer je dama! (FOTO) 19:00 Vip 3
Pink.rs/Alo.rs/A.T. Uoči šestomesečnog pomena, Era Ojdanić se drhtavim glasom prisetio pokojnog prijatelja, a evo šta kaže o odnosu sa Borinim sinovima! 22:18 Vip 0
JANJUŠ IMA MENTALNE PROBLEME NAKON ELITE?! Nije mogao više da ćuti, evo u kakvom je stanju! 16:40 Vip 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. APRIL Devica je već neko vreme ljubomorna, Škorpija uživa sa porodicom, a šta je sa ostalima? 19:30