"ONAJ MALI KEPEC JE MOJ NAJVEĆI KONKURENT" Era Ojdanić šokirao priznanjem: Ne smem devojku da povedem, odveo bi je u sobu 22:40 Vip 0
"DEVOJKA MI JE MNOGO LJUBOMORNA" Era Ojdanić otkrio koja pevačica je za njega najbolja "riba" na estradi 22:35 Vip 0
MRTVU SUPRUGU DVA DANA DRŽAO U HLADNJAČI Pevač odložio sahranu jer je uzeo 500 evra za svadbu, šok! 19:40 Vip 0
ERA MI JE NUDIO APARTMAN U BEČIĆIMA Ojdanić ljubi 43 godine mlađu, a koleginica ga raskrinkala! 14:50 Vip 0
ERA OJDANIĆ (76) SE SRUŠIO U EMISIJI UŽIVO! Pao kao pokošen, voditeljka odmah zvala doktora 21:40 Vip 0
ERA OJDANIĆ SMUVAO 43 GODINE MLAĐU DEVOJKU! Pevač progovorio o ljubavi: To je energija, to je život, to je mladost 16:00 Vip 0
PEVAČ MRTVU SUPRUGU DRŽAO U HLADNJAČI Dva dana odlagao sahranu jer je uzeo 500 evra za svadbu 07:00 Vip 0
ERA OJDANIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON OPERACIJE: Doktorka se hvatala za glavu, hirurg me je ljubio, žene su kukale 15:55 Vip 0
DOKTOR JE POGLEDAO RANU, SUTRA SE OPET VRAĆAM Era Ojdanić napustio bolnicu, otkrio detalje svog stanja 14:00 Vip 0
POZNATO U KAKAVOM JE STANJU ERA OJDANIĆ! Pevač se probudio nakon operacije, pojavili se novi detalji 17:15 Vip 0
ĆERKA ERE OJDANIĆA OD ROĐENJA JE INVALID Pevač će danas biti operisan, a sa teškom sudbinom nije znao kako da se nosi! 08:30 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
SRBIJA "KRIVA" ZA HAOS U AUSTRIJI Alaba besan na Savez, Rangnik meta žestokih kritika, opšte RASULO 22:09