SRBIJA JE VELIKA! Folk pevač ne želi više da ćuti nakon što je Merlin rasprodao četiri Arene, javno rekao šta mu je na duši 20:40 Vip 0
DARA JE SKAKALA PO MENI: Poznati pevač izneo skandalozne detalje, javno otkrio i lokaciju na kojoj se viđao sa koleginicom! 15:46 Vip 0
BAŠ ME JE OVO POTRESLO, NE MOGU DA SE OPORAVIM: Radašinov prijatelj slomljen zbog njegove smrti, izustio samo ovo! 14:31 Vip 0
MILJANA JE SPAVALA U MOM KREVETU 15 DANA!: Era Ojdanić šokirao izjavom, pa otkrio detalje o intimi sa rijaliti učesnicom 09:35 Vip 0
UČESNICA ELITE OPŠTILA SA POZNATIM PEVAČEM? Iznete skandalozne tvrdnje, njen moral doveden u pitanje! 08:05 Vip 0
MOŽE OTAC DA MI BUDE Dara Bubamara burno odreagovala na komplimente koje joj je uputio stariji kolega 14:52 Vip 0
LAZAR I JA SMO KONJINE, JURIMO 50 GODINA MLAĐE: Šokantna izjava Ere Ojdanića, spomenuo i devojku od Ristovskog 13:05 Vip 0
DAO BIH MU SRCE I DVE LITRE KRVI: Pevač se slomio nakon saznanja o stanju Milića Vukašinovića, za Alo! poručio samo jedno 12:30 Vip 0
HAOS NA PINKU! Era Ojdanić napao Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji: "Sve ćemo to raspraviti" 22:38 Vip 0
DA LI SE SEĆATE OVE BUGARKE? Žarila je i palila sa Erom Ojdanićem, evo kako danas izgleda! (FOTO) 12:15 Vip 0
SODOMA I GOMORA NA ŠABAČKOM VAŠARU: Vendi zajahala Boru Santanu, Era poslužio kao magnet za evre, a tu je i on! (FOTO) 20:44 Vip 0
ALO! ISTRAŽUJE Zlata nije pročitala knjigu 46 godina, a njen kolega se samo bavi poreskim rešenjima 08:30 Vip 0
NOSI MU PEČENJE PRE OPERACIJE Era Ojdanić otkrio u kakvom stanju je Milić Vukašinović, pa ovim zabrinuo sve! 11:15 Vip 0
BIZARNO! Era Ojdanić dva dana držao mrtvu ženu u hladnjači, nije hteo da otkaže nastup i vrati 500 evra 20:26 Vip 0
LEPA LUKIĆ SE OBESILA O GELENDER Era Ojdanić otkrio kako je spasao život koleginici: Visila je sa terase! 09:30 Vip 0
SVI SU VEROVALI DA JE NAJVEĆI ŠVALER, ALI ŠIPAK Era Ojdanić preferira muški pol, ribe su samo paravan? 09:15 Vip 0
VISILA JE SA TERASE KAKO BI VIDELA KO JE SA KIM Era Ojdanić raskrinkao koleginicu: Mogla je da umre, spasio sam joj život 15:55 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57